Dzidek Gb Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Padło na ten model Dragona Model ten jest moim------------ na forum jeśli chodzi o warsztat własny. Będę się starał na bieżąco wrzucać fotki z postępu prac. Dodatki: elementy foto trawione -Voyager Model będzie zestaw gąsienic firmy Friulmodel od Ferdinanda.. Zaczynamy Wanna posklejana i został własnoręcznie nałożony zimmerit z Miliputa Wzorowałem się trochę na mojej dokumentacji Ruszyłem też trochę z dodatkami: burty, uchwyty i cały zestaw wyciągarki jest już zrobiony Tylny właz też już ma ruchome zawiasy Co do malowania to mam za mało materiałów (może ktoś ma coś ciekawego jakieś materiały) zostanę raczej przy malowaniu z instrukcji. Edytowane 28 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 o,witam kolege po fachu,bardzo fajny model i zycze powodzenia. zimm super,czym odbijales fakture ? co do malowania to monografie daja raczej to samo co jest w instrukcji plus jeszcze jedno jednolite w dunkelgelb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzidek Gb Napisano 28 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2008 Ta to fajny pojazd mamy na uwadze Faktura robiona : Prawie ma wyglądać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arre Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Widze ze zdjecia z Bovington Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Cześć, proponuje/rozważ abyś przeleciał górne powierzchnie surfacerem 500 i przeszlifował - faktura stali widoczna była na grubych płytach pancernych. płyty zamykające kadłub i górę w 1/35 będą w praktyce gładkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi