nawel_ol9 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 koledzy czy wyjdzie mi beczka Welgro z polistyrenu?Poprostu nigdzie nie moge dostanć interesującej dla tego postanowilem zrobic od podstaw i jeszcze oś skrętną bedzie miała. z góry dzieki za odp.; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herakles Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Jak się postarasz , to może Ci coś wyjdzie...Ale ja radziłbym postarać się używać polskiego języka i sensownie formułować pytania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nawel_ol9 Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 kolego a mógłbyś jeszcze mi powiedzieć gdzie mogę kupić w internecie akcesoria(koła, błotniki,zderzaki,itp) do naczepy i sam polistyren? z góry dzięki za odp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herakles Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Polistyren-pewnie na Allegro. Resztę byś musiał poszukać , bo w jednym miejscu byś pewnie nie kupił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nawel_ol9 Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 Właśnie patrzyłem na Allegro, grubość 2mm to odp do modelu? A z KFSu zamawianie to drogo wycvhodzi, nie orientujesz się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raben Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 nawel_ol9 polecam ci przejść się do jakieś agencji reklamowej bo oni tam mają bardzo dużo skrawków polistyrenu i oddają je za darmo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nawel_ol9 Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 U mnie w tej mieścinie nie ma żadnej agencji reklamowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł216 Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Kolego kup sobie naczepe i tam wszystko będziesz miał... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eKrystian Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Tak więc jak koledzy wyżej pisali Polistyren - Allegro, dzisiaj nawet sprawdzałem jest trochę aukcji. A co do beczki i tych akcesoriów hmm wszystko chcesz wykonać z polistyrenu ? Nawet te zaokrąglenia no i ogólnie całą cysternę ? Czy tylko ramę ? Proponował bym kupić jakaś naczepe i z niej czerpać różne Ci potrzebne błotniki kawałki ram itp. Pozdr. Krystian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nawel_ol9 Posted January 1, 2009 Author Share Posted January 1, 2009 ja chcialbym zlozyc ją od podstaw w polsityrenu, narazie rama cale zawieszenie, system skrecania osi, ewentualnie sama beczke wykonam z jakies rury PCV . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nawel_ol9 Posted January 1, 2009 Author Share Posted January 1, 2009 ja chcialbym zlozyc ją od podstaw w polsityrenu, narazie rama cale zawieszenie, system skrecania osi, ewentualnie sama beczke wykonam z jakies rury PCV . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackon Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 widze że jesteś nowy w tym fachu (ja tez) a nie porywaj sie z motykom na słoń co do budowy od podstaw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechanik Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Oj pisze się też a nie tez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Oj pisze się też a nie tez Od kiedy ty taki polonista jesteś ? może on ma ang. windowsa i nie ma polskich znaków ? Poza tym obserwuje Ciebie od dłuższego czasu i robisz duzo wiecej poważniejszych błędów niż stawianie kropki nad "z" . Pozdrawiam P.S. Fajny awatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts