nawel_ol9 Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 koledzy czy wyjdzie mi beczka Welgro z polistyrenu?Poprostu nigdzie nie moge dostanć interesującej dla tego postanowilem zrobic od podstaw i jeszcze oś skrętną bedzie miała. z góry dzieki za odp.; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herakles Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Jak się postarasz , to może Ci coś wyjdzie...Ale ja radziłbym postarać się używać polskiego języka i sensownie formułować pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nawel_ol9 Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 kolego a mógłbyś jeszcze mi powiedzieć gdzie mogę kupić w internecie akcesoria(koła, błotniki,zderzaki,itp) do naczepy i sam polistyren? z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herakles Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Polistyren-pewnie na Allegro. Resztę byś musiał poszukać , bo w jednym miejscu byś pewnie nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nawel_ol9 Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 Właśnie patrzyłem na Allegro, grubość 2mm to odp do modelu? A z KFSu zamawianie to drogo wycvhodzi, nie orientujesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 nawel_ol9 polecam ci przejść się do jakieś agencji reklamowej bo oni tam mają bardzo dużo skrawków polistyrenu i oddają je za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nawel_ol9 Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 U mnie w tej mieścinie nie ma żadnej agencji reklamowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Kolego kup sobie naczepe i tam wszystko będziesz miał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Tak więc jak koledzy wyżej pisali Polistyren - Allegro, dzisiaj nawet sprawdzałem jest trochę aukcji. A co do beczki i tych akcesoriów hmm wszystko chcesz wykonać z polistyrenu ? Nawet te zaokrąglenia no i ogólnie całą cysternę ? Czy tylko ramę ? Proponował bym kupić jakaś naczepe i z niej czerpać różne Ci potrzebne błotniki kawałki ram itp. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nawel_ol9 Napisano 1 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2009 ja chcialbym zlozyc ją od podstaw w polsityrenu, narazie rama cale zawieszenie, system skrecania osi, ewentualnie sama beczke wykonam z jakies rury PCV . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nawel_ol9 Napisano 1 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2009 ja chcialbym zlozyc ją od podstaw w polsityrenu, narazie rama cale zawieszenie, system skrecania osi, ewentualnie sama beczke wykonam z jakies rury PCV . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackon Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 widze że jesteś nowy w tym fachu (ja tez) a nie porywaj sie z motykom na słoń co do budowy od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Oj pisze się też a nie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Oj pisze się też a nie tez Od kiedy ty taki polonista jesteś ? może on ma ang. windowsa i nie ma polskich znaków ? Poza tym obserwuje Ciebie od dłuższego czasu i robisz duzo wiecej poważniejszych błędów niż stawianie kropki nad "z" . Pozdrawiam P.S. Fajny awatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi