nawel_ol9 Napisano 29 Grudnia 2008 Napisano 29 Grudnia 2008 koledzy czy wyjdzie mi beczka Welgro z polistyrenu?Poprostu nigdzie nie moge dostanć interesującej dla tego postanowilem zrobic od podstaw i jeszcze oś skrętną bedzie miała. z góry dzieki za odp.; Cytuj
Herakles Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Jak się postarasz , to może Ci coś wyjdzie...Ale ja radziłbym postarać się używać polskiego języka i sensownie formułować pytania Cytuj
nawel_ol9 Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Napisano 31 Grudnia 2008 kolego a mógłbyś jeszcze mi powiedzieć gdzie mogę kupić w internecie akcesoria(koła, błotniki,zderzaki,itp) do naczepy i sam polistyren? z góry dzięki za odp. Cytuj
Herakles Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Polistyren-pewnie na Allegro. Resztę byś musiał poszukać , bo w jednym miejscu byś pewnie nie kupił. Cytuj
nawel_ol9 Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Napisano 31 Grudnia 2008 Właśnie patrzyłem na Allegro, grubość 2mm to odp do modelu? A z KFSu zamawianie to drogo wycvhodzi, nie orientujesz się? Cytuj
raben Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 nawel_ol9 polecam ci przejść się do jakieś agencji reklamowej bo oni tam mają bardzo dużo skrawków polistyrenu i oddają je za darmo Cytuj
nawel_ol9 Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Napisano 31 Grudnia 2008 U mnie w tej mieścinie nie ma żadnej agencji reklamowej. Cytuj
Paweł216 Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 Kolego kup sobie naczepe i tam wszystko będziesz miał... Cytuj
eKrystian Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 Tak więc jak koledzy wyżej pisali Polistyren - Allegro, dzisiaj nawet sprawdzałem jest trochę aukcji. A co do beczki i tych akcesoriów hmm wszystko chcesz wykonać z polistyrenu ? Nawet te zaokrąglenia no i ogólnie całą cysternę ? Czy tylko ramę ? Proponował bym kupić jakaś naczepe i z niej czerpać różne Ci potrzebne błotniki kawałki ram itp. Pozdr. Krystian Cytuj
nawel_ol9 Napisano 1 Stycznia 2009 Autor Napisano 1 Stycznia 2009 ja chcialbym zlozyc ją od podstaw w polsityrenu, narazie rama cale zawieszenie, system skrecania osi, ewentualnie sama beczke wykonam z jakies rury PCV . Cytuj
nawel_ol9 Napisano 1 Stycznia 2009 Autor Napisano 1 Stycznia 2009 ja chcialbym zlozyc ją od podstaw w polsityrenu, narazie rama cale zawieszenie, system skrecania osi, ewentualnie sama beczke wykonam z jakies rury PCV . Cytuj
jackon Napisano 29 Stycznia 2009 Napisano 29 Stycznia 2009 widze że jesteś nowy w tym fachu (ja tez) a nie porywaj sie z motykom na słoń co do budowy od podstaw Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 30 Stycznia 2009 Napisano 30 Stycznia 2009 Oj pisze się też a nie tez Od kiedy ty taki polonista jesteś ? może on ma ang. windowsa i nie ma polskich znaków ? Poza tym obserwuje Ciebie od dłuższego czasu i robisz duzo wiecej poważniejszych błędów niż stawianie kropki nad "z" . Pozdrawiam P.S. Fajny awatar Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi