Patafian Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Jako, że musiałem odpocząć od Panthery, zrobiłem "mały skok w bok" Przedstawiam M3A1 Scout Car z Tamiya. Model w zamyśle miał być relaksacyjny i w sumie taki był. Bardzo przyjemny w budowie, ale wymagał trochę ulepszeń aby uatrakcyjnić końcowy wygląd. Do modelu wykorzystałem - Blachy Voyager PE351131 - Browning M1919 A4 MASTER - Browning M2HB. 50 cal MASTER - trójnóg do .50 cal MASTER - skrzynki amunicyjne M2 otwarte MASTER - skrzynki amunicyjne M2 zamknięte LEGEND - skrzynki amunicyjne M1 zamknięte MASTER - łuski i łączniki pasa amunicyjnego MASTER - Kartony z racjami żywnościowymi Tamiya - Mapa - PLUSMODEL - parę elementów wykonanych samodzielnie (klamry, kable do lamp) uff chyba wszystko Dodatki oczywiście znacznie wydłużyły pracę, ale i tak poszło to sprawnie. Zapraszam do komentowania. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Panie Patafianie takiego amerykana to można do kraju sprowadzać. Zagraniczne i krajowe części aftermarketowe robią robotę. Rozsypane łuski czynią z pojazdu prawdziwą frontową maszynę. Super model!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testament68 Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Kapitalny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Super wyglada piękny szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 36 minut temu Share Napisano 36 minut temu Bardzo dobry, dużo się dzieje na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi