krzychu-onisk Napisano 24 Marca 2009 Autor Share Napisano 24 Marca 2009 Dzięki wszystkim To jak spirytus się nada do zmywanie, ewentualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 A nawet jak ci podejdzie lapiesz wykalaczke i na miejscy gdzie niepowinno jej byc wyskrobujesz wykalaczka.Wykalaczka nie maprawa porysowac szybki.a jak niebedzie szlo to ostatecznie zamocz wykalaczke w zmywaczu do paznokci i wtedy.Włóz wykalaczke do zmywacza i szybko wyciagnij i wytrzyj ogólnie w chustke i wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Pracuje pracuje, nie mam nawet czasu fot wstawić i ładnie prowadzić relacji... jak zdążę to będzie cud, ale postaram się, choć szczerze, już mi się nie podoba :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Pracuje pracuje, nie mam nawet czasu fot wstawić i ładnie prowadzić relacji... jak zdążę to będzie cud, ale postaram się, choć szczerze, już mi się nie podoba :/ Ale co się nie podoba? Model czy konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Model, farba gruba jak... nie poszło mi. Jeszcze stres bo czas goni... Ale jak zdąrzę to możliwe, że go wstawię do galerii. Jestem teraz między dwiema opcjami: -skończyć z błędami na szybko i będzie źle -lub skończyć po konkursie na spokojnie i będzie trochę lepiej niż źle, ale wtedy nie skończył bym nic a przecież założyłem 2 wątki (Karasia nie liczę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Jestem teraz między dwiema opcjami: -skończyć z błędami na szybko i będzie źle -lub skończyć po konkursie na spokojnie i będzie trochę lepiej niż źle, ale wtedy nie skończył bym nic a przecież założyłem 2 wątki (Karasia nie liczę) Można wystawić do oceny nieskończony model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi