krzychu-onisk Napisano 24 Marca 2009 Autor Napisano 24 Marca 2009 Dzięki wszystkim To jak spirytus się nada do zmywanie, ewentualnie? Cytuj
hanuszczak Napisano 1 Kwietnia 2009 Napisano 1 Kwietnia 2009 A nawet jak ci podejdzie lapiesz wykalaczke i na miejscy gdzie niepowinno jej byc wyskrobujesz wykalaczka.Wykalaczka nie maprawa porysowac szybki.a jak niebedzie szlo to ostatecznie zamocz wykalaczke w zmywaczu do paznokci i wtedy.Włóz wykalaczke do zmywacza i szybko wyciagnij i wytrzyj ogólnie w chustke i wtedy. Cytuj
krzychu-onisk Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Napisano 2 Kwietnia 2009 Pracuje pracuje, nie mam nawet czasu fot wstawić i ładnie prowadzić relacji... jak zdążę to będzie cud, ale postaram się, choć szczerze, już mi się nie podoba :/ Cytuj
Marti_nez Napisano 2 Kwietnia 2009 Napisano 2 Kwietnia 2009 Pracuje pracuje, nie mam nawet czasu fot wstawić i ładnie prowadzić relacji... jak zdążę to będzie cud, ale postaram się, choć szczerze, już mi się nie podoba :/ Ale co się nie podoba? Model czy konkurs Cytuj
krzychu-onisk Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Napisano 2 Kwietnia 2009 Model, farba gruba jak... nie poszło mi. Jeszcze stres bo czas goni... Ale jak zdąrzę to możliwe, że go wstawię do galerii. Jestem teraz między dwiema opcjami: -skończyć z błędami na szybko i będzie źle -lub skończyć po konkursie na spokojnie i będzie trochę lepiej niż źle, ale wtedy nie skończył bym nic a przecież założyłem 2 wątki (Karasia nie liczę) Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 2 Kwietnia 2009 Napisano 2 Kwietnia 2009 Jestem teraz między dwiema opcjami: -skończyć z błędami na szybko i będzie źle -lub skończyć po konkursie na spokojnie i będzie trochę lepiej niż źle, ale wtedy nie skończył bym nic a przecież założyłem 2 wątki (Karasia nie liczę) Można wystawić do oceny nieskończony model. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi