Stojkovic Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Witajcie, Po wielu bojach zbudowałem F-18D Hornet z Kinetica - pierwsze i ostatnie zetknięcie tym producentem. Video z mojej walki z tym modelem tutaj: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Mnie się podoba - brudzenie takie jakie lubię: nie przesadne, ale widoczne, wersja malowania taka jaką planuję w 1/72, podwieszenia dla mnie . Skoro to ostatnie zetknięcie z Kinetic, to napisz dlaczego nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 20 Lutego Autor Share Napisano 20 Lutego Szkoda pisać - w filmie nie tylko omawiam wszystko co z modelem jest nie tak, ale też dokładnie pokazuje te miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Znawcą rur nie jestem ale model fajny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi