Kacperek315 Napisano 3 Września 2009 Autor Share Napisano 3 Września 2009 Witam. Nie odzywałem się bardzo długo, ale nie wiem dlaczego coraz rzadziej zajmuję się modelami. Nie wiem dlaczego tak jest, ale niestety muszę to przeżyć. Parę modeli zaczętych, a końca nie widać. Co do tego modelu, wreszcie go dobrze pomalowałem, 3 raz. Tak sobie później stał na szafce, aż zobaczyłem na forum temat o cieniowaniu modeli używając pędzla. Pomyślałem sobie, że spróbuję, przynajmniej się czegoś nauczę, bo jeszcze nigdy nie wykonywałem takiej czynności, a już 18 lat żyję na tym świecie. Cieniowanie wyszło mi całkiem całkiem (ale tylko na oko ), poprawiałem je parę razy i powiem tak. Dopiero zdjęcia pokazały jak wyszło mi paskudnie. W jedyny sposób w jaki mogę siebie podciągnąć na duchu jest to, że cieniowałem model pierwszy raz. Jak wg was, ujdzie to cieniowanie, no a jeśli nie, to co mam zrobić, żeby wyglądało lepiej, bo nie wrzucę modelu 3 raz do Kreta Teraz pokaże fotki jak to wygląda, jedna z fleszem, druga bez. Pozdrawiam i czekam na rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi