R_Mazzi Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca (edytowane) W sumie bezproblemowy model z wydruku 3D. IMO porządnie wydrukowany bez większych farfocli. Może gąsienice mogły by być ciut delikatniejsze. Malowany pędzlem, w sumie czym popadło, kolor bazowy LifeColor z zestawu dla polskiej pancerki sygnowanego przez Toro. Z premedytacją czyścioch, w końcu to funkel nówka prototyp co ledwo za bramę wyjechał. 26 model na półce Edytowane 2 Marca przez R_Mazzi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca O w pędzel. Ale fajne maleństwo. No to za tydzień oglądamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca chyba o czymś zapomniałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Brawo brawo, pooglądam w Bytomiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 4 Marca Autor Share Napisano 4 Marca 17 godzin temu, Robi napisał: chyba o czymś zapomniałeś... Nie znalazłem, żadnej fotki tego wozu z zamontowanym uzbrojeniem. Więc u mnie też nie ma. Jak prototyp to prototyp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca 2 godziny temu, R_Mazzi napisał: Nie znalazłem, żadnej fotki tego wozu z zamontowanym uzbrojeniem. Więc u mnie też nie ma. Jak prototyp to prototyp. Uzbrojenia na prototypie nigdy nie zamontowano to i zdjęć być nie mogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi