M@rcin Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Witam, Potrzebuje zdjęć otwartych drzwi od strony kierowcy w Scani "4" z schodkiem "zamykanym" (takiej jak na foto) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 (edytowane) Czekaj zaraz zrobie foto bo tata zjechał na baze P.S. Fotki Edytowane 31 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Fotk nie mam ale wiem ze górna cześć jest zamontowana do drzwi i rusza się razem z nimi, a dolna ma "siłownik" czy coś podobnego i opuszcza sie i podnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@rcin Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 Paweł216 o takie coś mi właśnie chodziło Wieeeelkie dzięki A czy nie było by problemem zrobić jeszcze tak ogólnie z odległości otwartych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 To jak tata po południu z kopalni przyjedzie to ci porobie foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@rcin Napisano 1 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2009 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi