hayabusa Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Za namową Huberta zdecydowałem się wstawić parę fotek ukończonego właśnie tytułowego latadełka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Ten wydruk 3d w 1/72 wygląda fajnie ale przydałoby by się więcej zbliżeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Modelik wygląda zacnie, też proszę o więcej zdjęć. Od spodu też . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Ładny ten RWD! Bardzo ładny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hayabusa Napisano 1 godzinę temu Autor Share Napisano 1 godzinę temu Z fotkami od spodu będzie problem, bo przylepiłem go już do podstawki Kilka makro zrobię zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hayabusa Napisano 1 godzinę temu Autor Share Napisano 1 godzinę temu Conieco od dołu z budowy i przód z tyłem w zbliżeniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi