Lipstein Posted March 11 Share Posted March 11 Witam, kupię gąsienice T41 do M4/M7, byle nie ruchome, najchętniej Tamiya. Mam MagicTracki dodane do zestawu przez Dragona i nie mam do nich cierpliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted March 11 Share Posted March 11 1 godzinę temu, Lipstein napisał: Mam MagicTracki dodane do zestawu przez Dragona i nie mam do nich cierpliwości. A co ci w nich nie pasuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinello Posted March 11 Share Posted March 11 T41 nie - ogniwkowe to chyba tylko DS od dragona. Byly w którymś modelu i zestawie wczesnego podwozia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted March 11 Author Share Posted March 11 (edited) Te magictracki nie są na klik, a model do którego są dodane i tak już mnie doprowadza do pasji... Mam T49 od M12 Academy I może te założę, jak nie kupię niczego w sensownej cenie Edited March 11 by Lipstein Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinello Posted March 12 Share Posted March 12 To lepiej zamiast T-49 poszukaj T-51, są częściej dostępne jako paski z gumy a od T-41 różnią się tylko grubością "bieżnika". Będzie bardziej pasować do "Twojego" zdjęcia M7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts