Lipstein Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca Witam, kupię gąsienice T41 do M4/M7, byle nie ruchome, najchętniej Tamiya. Mam MagicTracki dodane do zestawu przez Dragona i nie mam do nich cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca 1 godzinę temu, Lipstein napisał: Mam MagicTracki dodane do zestawu przez Dragona i nie mam do nich cierpliwości. A co ci w nich nie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca T41 nie - ogniwkowe to chyba tylko DS od dragona. Byly w którymś modelu i zestawie wczesnego podwozia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Marca Autor Share Napisano 11 Marca (edytowane) Te magictracki nie są na klik, a model do którego są dodane i tak już mnie doprowadza do pasji... Mam T49 od M12 Academy I może te założę, jak nie kupię niczego w sensownej cenie Edytowane 11 Marca przez Lipstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca To lepiej zamiast T-49 poszukaj T-51, są częściej dostępne jako paski z gumy a od T-41 różnią się tylko grubością "bieżnika". Będzie bardziej pasować do "Twojego" zdjęcia M7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi