Luck82 Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu (edytowane) Witajcie, poniżej kilka zdjęć mojej interpretacji Raupenschleppera od MiniArt (35478), uzupełnionej o zestaw figurek od MiniArt (35428) oraz PAK35/36 od TAMIYA (35035). Całość malowana pędzelkami. Będę Wam wdzięczny za wszelkie spostrzeżenia, uwagi, konstruktywne wskazówki. Edytowane 13 godzin temu przez Luck82 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareczek Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Do samego modelu i figurek dość ciężko się przyczepić są pomalowane naprawdę dobrze . Ale śnieg na dioramie z jakiegoś powodu wyszedł ci żółtawy , czego użyłeś do zrobienia go? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luck82 Napisano 8 godzin temu Autor Share Napisano 8 godzin temu (edytowane) Dzięki za uwagi co do modelu i figurek Jeśli chodzi o śnieg to użyłem produktów od Ammo - Powder Snow 2080 i Snow Binder 2082 i faktycznie na zdjęciach wyszedł żółty na podstawce. W realu też ma lekki odcień, ale nie tak mocno rzucający się w oczy. Natomiast wydaje mi się, że może to być efekt zbyt szybkiego nałożenia go na podłoże zanim jeszcze wystarczająco wyschło i stąd może wynikać to przebarwienie. A do podłoża użyłem masy od Vallejo - Thick Mud. Poniżej lekko obrobione zdjęcia, bo być może nasycenie było zbyt wysokie Edytowane 8 godzin temu przez Luck82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Wszystko git, ale ten kolor śniegu no faktycznie coś nie tak wyglada. Plandeka mi się bardzo podoba, myślę też, że generalnie panzergrau wyszedł tobie za ciemny, na przyszłość pomyśl o rozjaśnianiu bazowego koloru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Kolor dobrze dobrany, fajna plandeka i ładunek, figurki nadają klimat, o śniegu już było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi