flynavy Napisano Niedziela o 19:19 Share Napisano Niedziela o 19:19 (edytowane) Witam Po kilku miesiącach zabawy skończyłem zabawę z kontenerowcem. Oczywiście dużo błędów ale zabawa z kontenerami - pozbywanie się kilku oraz zmiana kolorów dało fajny efekt. Blachy MK1 oraz kalki do kontenerów White Ensign Models. Tyle maskowania przy jednym modelu jeszcze nie miałem. PS Z dumą pokazałem żonie pudełko które wyrzucam po tym modelu (ostatnio narzeka że nie ma jak po mieszkaniu się poruszać z winy ilości modeli i publikacji), na co skwitowała, że tak, ale w ostatnim okresie doszło 15 nowych lub więcej. Muszę przyśpieszyć Edytowane Niedziela o 19:20 przez flynavy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Poniedziałek o 21:28 Share Napisano Poniedziałek o 21:28 Temat ciekawy, sam przymierzałem sie do niego juz ze 2 razy Jak na mój gust zdecydowanie tam za czysto, szczególnie pod linia wodną. Nie tego spodziewałem się po fspułmodelażu z 3 miasta, w dodatku pracujacym w stoczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano Wtorek o 05:01 Autor Share Napisano Wtorek o 05:01 (edytowane) Nie chciałem go zbyt mocno brudzić więc chemii z serii ak naval poszło w umiarkowanej ilości. Ale jak kolega przywołał moja profesje to muszę się bronić. Ostatnio mieliśmy kontenerowca, część nadwodna syf i mogiła, a podwodna -verticale i wodnica coś pięknego, powód prozaiczny- kruszony lód w morzu , który w czasie płynięcia statku wszystko ładnie ściera. Najgorzej wyglądają statki które gdzieś lay-upowały, szczególnie w ciepłych wodach, na ujściach dużych rzek. Można rzec obrośnięty po kolana. Żaden antyfouling nie pomoże. Edytowane Wtorek o 08:27 przez flynavy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu Swoją drogą, jak będziesz miał za duzo czasu to mógłbyś cyknac jakies fotogramy jak będziecie mieli cos na doku, tak zaraz po wejściu, zanim do akcji wejdą myjki ciśnieniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi