wojtek78555 Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca (edytowane) Witam wszystkich Zapraszam do obejrzenia galerii końcowej pierwszego sowieckiego czołgu T-18 (MS-1). Trochę mi to zajęło z braku czasu ale w końcu udało się go skończyć. Czekam na wasz komentarz i pozdrawiam Edytowane 17 Marca przez wojtek78555 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Świetny żółwik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Zarombisty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Fajny model fajnej pchełki. Wszystkie te praczołgi wyglądają ciekawie. On miał dwulufowy karabin maszynowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 18 Marca Autor Share Napisano 18 Marca 3 godziny temu, R_Mazzi napisał: Fajny model fajnej pchełki. Wszystkie te praczołgi wyglądają ciekawie. On miał dwulufowy karabin maszynowy? Zgadza się, była taka wersja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Świetny model, podoba mi się, chyba w ramach tegorocznych nowości Zvezdy też go wydadzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 18 Marca Autor Share Napisano 18 Marca 4 godziny temu, chorąży napisał: Świetny model, podoba mi się, chyba w ramach tegorocznych nowości Zvezdy też go wydadzą W takim razie czekam z ciekawości na Zvezde bo Hobby Boss fajnie że ma te czołgi w ofercie ale pod wieloma względami model jeszcze mógłby być bardziej dopracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi