halset Napisano Czwartek o 21:08 Share Napisano Czwartek o 21:08 Wracam do gry - coś takiego tworzy się w międzyczasie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano wczoraj o 19:43 Share Napisano wczoraj o 19:43 Ciekawy temat. Sam projektujesz i drukujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano wczoraj o 20:18 Autor Share Napisano wczoraj o 20:18 (edytowane) 2 godziny temu, Endrju napisał: Ciekawy temat. Sam projektujesz i drukujesz? Projektuję sam, druk niestety zlecam bo nie mam (jeszcze) własnej drukarki ze względu na brak miejsca. Po cichu liczę, że uda mi się niebawem przeprowadzić i kupić drukarkę. Edytowane 22 godziny temu przez halset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Fajnie widzieć jakich ruch w temacie pojazdów cywilnych. Patrząc po modyfikacjach to będzie to taki typowy wrost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu 8 godzin temu, Komor napisał: Fajnie widzieć jakich ruch w temacie pojazdów cywilnych. Patrząc po modyfikacjach to będzie to taki typowy wrost? Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu (edytowane) Podkład - dlatego nienawidzę białego plastiku, powychodziło trochę baboli które trzeba jeszcze przeszlifować i pora na malunki. Trochę szkoda że pod przymkniętą maską mało co tego silnika będzie widoczne, ale myślę że to będzie fajny detal. Deska rozdzielcza, powycinane to i owo: I zestawienie kierownicy zestawowej i drukowanej: Edytowane 3 godziny temu przez halset 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Może zostaw otwartą maskę. Silnik wygląda ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, makinen napisał: Może zostaw otwartą maskę. Silnik wygląda ciekawie Będzie lekko uchylona, na tyle żeby można było zajrzeć i jednocześnie nie było to takie "in your face, patrzcie ludzie jaki silnik zrobiłem". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi