meser262 Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu (edytowane) Nie wszystkie to F. Ale ten byłby najlepszy - Ten proponowany przez producenta modelu - ma kamo zimowe i jeździ po śniegu i inne - Te ostatnie to E, ale widać jak kamo się ścierało. Pozdrawiam Krzysztof Edytowane 23 godziny temu przez meser262 literówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu (edytowane) Jeszcze takie Edytowane 11 godzin temu przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano 5 godzin temu Autor Share Napisano 5 godzin temu Na wstępie dziękuje jeszcze raz Panowie za zdjęcia i pomoc. Nity usunięte. Na dowód zdjęcia z Protagonistą Pozdrawiam serdecznie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Czy są do tego czołgu jakieś fajne figurki czołgistów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, patrykd napisał: Czy są do tego czołgu jakieś fajne figurki czołgistów? Jeśli chodzi o tego w 48 to w zestawie jest figurka od pasa w górę dowódcy. A do 35 nie mam pojęcia… Jeśli chodzi o figurki to odwagi na razie starcza na to, żeby popatrzeć jak to robią inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Patafian napisał: Jeśli chodzi o tego w 48 to w zestawie jest figurka od pasa w górę dowódcy. A do 35 nie mam pojęcia… Jeśli chodzi o figurki to odwagi na razie starcza na to, żeby popatrzeć jak to robią inni Kurdę mam ten model z wnętrzem ale w wersji G i szukam figurek 1/35 jakiś fajnych żywicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu (edytowane) Pod 38t czy 35t nic nie ma żywicznego niestety ..., jakieś figurka jest w hobby boss do panzer 38 jedynie, ale nie żywiczna. Edytowane 4 godziny temu przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu (edytowane) W dniu 28.03.2026 o 18:17, Patafian napisał: A widzisz w 35 też będzie Taka stara zgadywanka - poszukaj różnic - Oczywiście wyżej fotka wersji - G do modelu w 35. Pozdrawiam Krzysztof Edytowane 2 godziny temu przez meser262 literówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, meser262 napisał: Taka stara zgadywanka - poszukaj różnic - Oczywiście wyżej fotka wersji - G do modelu w 35. Pozdrawiam Krzysztof Już mnie Evildead na privie wyjaśnił, ten środkowy nit po prawej stronie płyty czołowej kadłuba do usunięcia… chyba że coś jeszcze przeoczyłem 🫣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi