Epheli Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 No proszę... stare ESCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 to to samo co daje Revell? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 to to samo co daje Revell? Ten Revell To jest, bodajże, przepak Hasegawy. Model biedny, ale ma ładne kalki Delta Force. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 tak, z tego zestawu robiłem model i wydał mi się odrobinę niepodobny do tego z inboxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Zestaw Italerii to model ESCI. Moim zdaniem najdoskonalszy na razie model UH-1D. zestaw Revella nie ma nic z nim wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 (edytowane) a oto revell: zdjecia za HKN ESCI jeszcze robil MEDEVAC - mam gdzies w szafie zresztą chyba... Edytowane 13 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 stakor1 To hasa jest ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Sprawdziłem Revell = Hasegawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 BTW a takie malowanie ma ESCI medevac+włoski esercito 258 I tak jak napisał mac eyka - też moim skromnym zdaniem ECI choć stary to model najlepszy. A tak np. to UH-1H z Revella - ze 100 lat temu zrobiony... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszon555 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Kurcze, a byłem święcie przekonany, że model revella to przepak monogramu...Dobrze, że go sprzedałem, model Italeri/Esci bije go na głowę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Z tego co wiem, monogram nie robił UH-1D ani H w 1/72. Jeszcze aeroplast popełnił model w tej skali, ale - może to niepatriotyczne - lepiej go nie oglądać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi