Thalgonis Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Hejka, jak w tytule Lekko pobrudzony bo to prototyp - więcej w nim dłubali niż na nim latali Co do samego modelu: to żywica, czyli niezbyt „miła” obróbka dla sklejacza. Bez kleju dwuskładnikowego ani rusz Małe elementy niby na CA, ale potem co chwila przy jakimś manipulowaniem modelem coś odpadało... Czyli do kitu taka zabawa 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Bardzo fajnie wyszedł. Podoba mi się. Temat u nas trochę niszowy i szacun za żywicę. Drobny feler trochę rzucający się w oczy - na jednej połówce skrzydla "koło" wyraźnie wchodzi na lotkę a na drugiej leciutko. Ale jak to w jednym z programów jestem na TAK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Kwietnia Autor Share Napisano 17 Kwietnia 21 minut temu, przemek261 napisał: ... Drobny feler trochę rzucający się w oczy - na jednej połówce skrzydla "koło" wyraźnie wchodzi na lotkę a na drugiej leciutko. Ale jak to w jednym z programów jestem na TAK. Dziękuję Kalki cholernie delikatne (na pewno nie Cartograf) - tak cieniutkie, że jak przykładałem to najpierw dziesięć zdrowasiek, żeby dobrze trafić bo potem się za ch.p. nie przesunie. No i przy jednej „zdrowaśka” nie zadziałała Na szczęście to spód modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Nieraz to było przerabiane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Generalnie więcej kalek nie siadło. Za całokształt, żywicę i wspomnienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi