alpino Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Witam szanowne grono Mam pytanie do Was odnośnie farb, kolorów i ich numerów bym mógł pomalować dwa bliźniaki Bismarcka i Tirpitza. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Na ogół zadanie pytania daje większą szansę na oczekiwaną odpowiedź, niż informacja, że chce się je zadać i dlaczego chce się je zadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alpino Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia 3 minuty temu, greatgonzo napisał: Na ogół zadanie pytania daje większą szansę na oczekiwaną odpowiedź, niż informacja, że chce się je zadać i dlaczego chce się je zadać. Dziękuję za cenną uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alpino Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia 11 minut temu, Bartosz.B napisał: Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź, za dużo malowania w modelikach nie będzie bo to skala 1/800 ale na czymś trzeba poćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia 9 godzin temu, alpino napisał: Dziękuję za cenną uwagę Przyznaję, że źle oceniłem sytuację. Nie sądziłem, że powyższa tabelka będzie dla Ciebie pomocna. Mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alpino Napisano 22 Kwietnia Autor Share Napisano 22 Kwietnia 7 godzin temu, greatgonzo napisał: Przyznaję, że źle oceniłem sytuację. Nie sądziłem, że powyższa tabelka będzie dla Ciebie pomocna. Mój błąd. Jestem początkującym, modele plastikowe kleiłem ponad 30 lat temu i zbytnio nie było takiego wyboru farb jak obecnie, dobierałem na tak zwane oko Jeszcze raz dzięki za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi