Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Scania R620 V8 Wersteiner jest to mój drugi model jaki udało mi się skleić .A i koledzy pomóżcie jak mogę dodać fotki??

Napisano

Dajesz temat do galerii z modelem a nie ma zdjęć? WTF?

Jak dodać zdjęcia jest pokazane w poradniku reggy poszukaj trochę..

Napisano
mieniasz rozdzielczośc z 320x240 na 640x480, klikasz host it i wklejasz link na forum

Zależy jakie ma fotki bo jeżeli są już w 640x480 albo 800x400 to nie ma sensu zmieniać rozdzielczości.

Napisano

Niech w ogóle nie zmienia potem jak już wrzuci fote może na nią kliknąć i da link w i będzie duża :P

Napisano (edytowane)

Nie wiem czy dobrze ale mi się udało

dsc02601jj1.th.jpg

dsc02426mb5.th.jpg

dsc02546wt7.th.jpg

dsc02493qh7.th.jpg

dsc02424js3.th.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

ITALERITRUCK z pewnością w linkach lepiej . Zastanów sie czasem co robisz... Ja wolę w miniaturkach. Model jak na drugi prezentuje się .

Pozdrawiam

Napisano

Te halogeny były malowane błyszczącym lakierem do paznokci więc światło z flesza rozjaśniło ten lakier i wygląda jak by świeciło!!

Napisano

Dzisiaj możecie jeszcze się spodziewać w dziale warsztat odnowienia mojej pierwszej Scanii !!

Napisano

Scania prezentuję się Fajnie pomalowana za to

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano

A tu więcej fotek mojej Skakanki. Dzisiaj miałem okazję zrobić fotki przy dziennym oświetleniu!

dsc02817jh7.th.jpg

dsc02815yv6.th.jpg

dsc02816ia1.th.jpg

dsc02812xn9.th.jpg

dsc02819cg4.th.jpg

dsc02813ul9.th.jpg

dsc02814jw8.th.jpg

dsc02814za8.th.jpg

Napisano

Do dnia 14.01.2009r, Prace jeszcze trwały więc na dzień dzisiejszy Scania skończona.