DamianosPL Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Witam galeria Stuga od Dragona w malowaniu Girls und Panzer. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Nie znam się na czołgutach i nie wiem jak się brudziły, ale wydaje mi się, że płytę nad silnikiem można było bardziej domyć. Ogólnie "dla mnie" się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Prawa gąsienica założona odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 5 Maja Autor Share Napisano 5 Maja 23 minuty temu, marioba napisał: Prawa gąsienica założona odwrotnie. Wiem. Model był składany 4 lata temu i tak przeleżał w pudełku na malowanie. A gąsienic nie dało sie już obrócić bo pękały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi