subgrafik Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 wiem, ze to poczatek brudzenia Michale, ale zastanawiam sie czy za bardzo te kola nie odstaja od reszty (wygladaja jak by ktos zdjal same opony poturlal po blocie i wstawil spowrotem - osobiscie wolalbym tam wiecej suchej gumy zobaczyc oczywiscie o ile ufajdasz dekle i reszte konkretnie (duzo konkretniej) i sie zgra, wybacz te notke powyzej ... no i rozumiem ze baze jakas zrobisz bo tak na such to jakby nie patrzec dziwnie .pomijam zroznicowanie kolorem, o ktorym wspomniales ze jeszcze Cie czeka... No i jednak chyba mocniejsza modulacja bo sie wszystko zagubilo a gdzies chyba czytalem ze cos kombinowales z CM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 3 Lutego 2009 Autor Share Napisano 3 Lutego 2009 Kolejna "pigmentoza" - mały progres w brudzeniu kół. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 MWALLO masz jakies zdjecia tego mercedesa, bo ja na goglach nic ciekawego nie moge znalesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 lol,no teraz kola wygladaja jak zywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Powoli do przodu, ostatnio nie miałem praktycznie czasu na pracę nad modelem. Dzisiaj troszkę posiedziałem, a oto efetky dotychczasowej pracy: P.S. Jeszcze sporo do końca... Pozdrawam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 Witam! Prace powoli zbliżają się ku końcowi. Zostało jeszcze kilka rzeczy do zrobienia i poprawienia, ale jakiś ogólny zarys powoli się klaruje. Zamierzam obładować pakę żywicą Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 Witam, jeśli macie jakieś sugestie piszcie śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Merol wypuścił podczas wojny piękną maszynę, a Ty ją zepsułeś (i dobrze, bo fajniej wygląda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Tak jak mnie napisali - z modulacji to tylko nazwa została Brakuje większych zdjęć, jakiś odprysków. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 Hehe... Wiem, wiem zbyt lekko to zrobiłem, ale to była pierwsza próba, a co do odprysków to właśnie je robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Urwij te gwiazde z chlodnicy bo jeszcze teraz po dodaniu usztywnien pod brezent na pace wyglada na mega przeskalowana i nieprawdziwa. Fajne detale na blotnikach chyba, szkoda ze nie ma wiecej wiekszych fot. pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 super,fajnie wyszlo to oszkieletowanie paki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 a co do odprysków to właśnie je robię Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 25 Marca 2009 Autor Share Napisano 25 Marca 2009 "Miet" prawie gotowy, jedna fotka cyknięta na szybko -z warsztatu, wkrótce obcykam dokładnie i wrzucę do galerii Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 28 Marca 2009 Autor Share Napisano 28 Marca 2009 (edytowane) Kolejne fotki z warsztatu (cyknięte na szybko), jutro jak dobrze pójdzie skończę model. Jestem w trakcie dopieszczania detali. No cóż ogólnie rzecz ujmując to efekt średnio mnie zadowala- trudno, pójdzie pod młotek lub któregoś ze stałych odbiorców. P.S. Jeśli macie jakiekolwiek sugestie piszcie śmiało. Pozdrawiam Michał Edytowane 28 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 28 Marca 2009 Autor Share Napisano 28 Marca 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 (coś jeszcze??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 świetnie brak tytułowego CM podciągnąłeś gratami na pace...z resztą, od zawsze kontrastowałeś mocniej modele anizeli wszyscy....za co zbierałeś, patrz..co sie teraz dzieje.... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 No cóż CM robiłem pierwszy raz i zrobiłem to zbyt delikatnie- całkowicie zanikło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 Witam! "Mietko" cały czas jest poprawiany z dnia na dzień efekt coraz bardziej mnie zadowala. Fotki robione pół godziny temu. Walka trwa... Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi