rObO87 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Aktualnie wiem, że są takie wersje na rynku: - A2 (Italeri) - A4 (Italeri) ale chyba niedostępne - A5 (Revell) A wersje A1 i A3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Leoparda 2A4 i A6 robi też Dragon http://www.dragonmodelsltd.com/html/7232-1.html http://www.dragonmodelsltd.com/html/7249p1.htm A4 ma też polskie kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 5 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2009 Ale mi chodzi o Leoparda I ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Upss, sorry. Żle przeczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 5 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2009 No ale na tego 2A6 też mam ochotę, tylko czy dostanę go łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Leosia 2 (nie wiem jaką wersję) robi też taka chińska manufaktura: LEE ale to bardziej zabawka niż model oraz Hasegawa :-D. w tej chwili na alledrogo jest dotepny Leopard 1A5 od Revella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Leosia 2 (nie wiem jaką wersję) robi też taka chińska manufaktura: LEE ale to bardziej zabawka niż model oraz Hasegawa :-D. w tej chwili na alledrogo jest dotepny Leopard 1A5 od Revella. Ten z lee to jest Leopard 2A4 A Leopard 1A5 od revela jest wszędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Leoparda 1A 3/4 robi atm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 5 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2009 Co to za firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Sorki amt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Obecnie robie 1A5 Revella , wzkonanie git.Kiedys sklejlem 1A2 Italki (przepak ESCI) i uklad jezdny jest prymitywny.Sorki ale polecialy mi polskie znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 amt To samo co Esci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi