Super Moderator Greif Napisano Niedziela o 17:45 Super Moderator Share Napisano Niedziela o 17:45 Nowy Opel od Italeri, w sumie czekam na model Miniartu no ale trafiła się okazja cenowa to nabyłem. Model jest klasycznym wydaniem tej firmy, można go polecić dla początkujących modelarzy jest w miarę poprawnym modelem i łatwym do złożenia jednocześnie dając całkiem miły dla oka model. zawartość pudełka: Kalkomanie jak zawsze Cartografa klasyczna instrukcja poprawna czytelna prowadząca przez kolejne etapy budowy dodana mała errata, więc należy zwrócić uwagę na ten fakt w trakcie budowy. nowe opony mają nawet napisy tutaj nowy zestaw ramek do wersji 4x4 poprawione detale silnika, ramy, resory, i pozostałe elementy do 4x4 są zaprojektowane od nowa a tu pozostają część z "starszego" brata na instrukcji zaznaczono na szaro elementy zbędne do budowy wersji 4x4 Także ogólnie zapowiada się przyzwoity model, jak to Italeri bez szaleństwa ale myślę że może dać zastysfakcję z jego wykonania. Pozdrawiam Blitzo maniaków 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano Niedziela o 19:02 Share Napisano Niedziela o 19:02 Tylko ,że palemki nie te - Greif orientujesz się czy ktoś robi poprawne kalki palemek w skali 1:35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano Niedziela o 20:26 Autor Super Moderator Share Napisano Niedziela o 20:26 @jo no zasady rynku w De. zakaz swastyk, trzeba krzyżyk zrobić w środku Muszę poszukać zdjęć chyba że masz dobrej jakości to wrzuć na pw. Jak będę drukował następne kalki mogę dorobić palemek z DAK do bólu Jak coś to pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano Poniedziałek o 17:51 Share Napisano Poniedziałek o 17:51 Kalkomania też fajnie wygląda na tablicach Stęple jak powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi