HeliJack Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu (edytowane) Cześć, chciałbym podzielić się zdjęciami wykonanego przeze mnie śmigłowca Mi-17T. Bazowy model (kadłub) pochodzi z zestawu Hobby Boss, wrota tylne i łopaty wirnika nośnego są od Zvezdy, blachy Eduarda przygotowane pod Zvezde, blachy Part również. Malowanie nie siadło jak należy - uczę się operować aerografem a tu farby poszło zdecydowanie za grubo... W przyszłości będzie lepiej. Edytowane 7 godzin temu przez HeliJack 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Hej, Podoba się. Dlaczego łopaty WN dałeś "zvezdowe"? Oryginalne są złe? Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeliJack Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu (edytowane) 49 minut temu, PrzemekW napisał: Hej, Podoba się. Dlaczego łopaty WN dałeś "zvezdowe"? Oryginalne są złe? Przemek Dzięki Zvezda miała lepiej wyprofilowane - wszystkie ich łopaty mają ten charakterystyczny spływ w dół i nie były tak masywne - HB lubi „nalać” tworzywa + miałem sporo gruzu od Zvezdy - najpierw zacząłem budować model z tej firmy, po czym się okazało, że ma profil zdepnietego ogórka - więc zacząłem od nowa na HB ale wykorzystałem co nieco ze Zvezdy Edytowane 4 godziny temu przez HeliJack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 46 minut temu Share Napisano 46 minut temu (edytowane) 3 godziny temu, HeliJack napisał: Dzięki Zvezda miała lepiej wyprofilowane - wszystkie ich łopaty mają ten charakterystyczny spływ w dół i nie były tak masywne - HB lubi „nalać” tworzywa + miałem sporo gruzu od Zvezdy - najpierw zacząłem budować model z tej firmy, po czym się okazało, że ma profil zdepnietego ogórka - więc zacząłem od nowa na HB ale wykorzystałem co nieco ze Zvezdy A co jeszcze ze Zvezdy wykor,ystałeś w HB (oprócz łopat WN i tylnych wrót)? Przemek Edytowane 45 minut temu przez PrzemekW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeliJack Napisano 28 minut temu Autor Share Napisano 28 minut temu 9 minut temu, PrzemekW napisał: A co jeszcze ze Zvezdy wykor,ystałeś w HB (oprócz łopat WN i tylnych wrót)? Przemek Wziąłem wszystkie dokupione blachy do Zvezdy przerobiłem je i wykorzystalem je na HB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi