HeliJack Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu (edytowane) Cześć, chciałbym podzielić się zdjęciami wykonanego przeze mnie śmigłowca Mi-17T. Bazowy model (kadłub) pochodzi z zestawu Hobby Boss, wrota tylne i łopaty wirnika nośnego są od Zvezdy, blachy Eduarda przygotowane pod Zvezde, blachy Part również. Malowanie nie siadło jak należy - uczę się operować aerografem a tu farby poszło zdecydowanie za grubo... W przyszłości będzie lepiej. Edytowane 8 godzin temu przez HeliJack 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Hej, Podoba się. Dlaczego łopaty WN dałeś "zvezdowe"? Oryginalne są złe? Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeliJack Napisano 5 godzin temu Autor Share Napisano 5 godzin temu (edytowane) 49 minut temu, PrzemekW napisał: Hej, Podoba się. Dlaczego łopaty WN dałeś "zvezdowe"? Oryginalne są złe? Przemek Dzięki Zvezda miała lepiej wyprofilowane - wszystkie ich łopaty mają ten charakterystyczny spływ w dół i nie były tak masywne - HB lubi „nalać” tworzywa + miałem sporo gruzu od Zvezdy - najpierw zacząłem budować model z tej firmy, po czym się okazało, że ma profil zdepnietego ogórka - więc zacząłem od nowa na HB ale wykorzystałem co nieco ze Zvezdy Edytowane 4 godziny temu przez HeliJack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 3 godziny temu, HeliJack napisał: Dzięki Zvezda miała lepiej wyprofilowane - wszystkie ich łopaty mają ten charakterystyczny spływ w dół i nie były tak masywne - HB lubi „nalać” tworzywa + miałem sporo gruzu od Zvezdy - najpierw zacząłem budować model z tej firmy, po czym się okazało, że ma profil zdepnietego ogórka - więc zacząłem od nowa na HB ale wykorzystałem co nieco ze Zvezdy A co jeszcze ze Zvezdy wykor,ystałeś w HB (oprócz łopat WN i tylnych wrót)? Przemek Edytowane 1 godzinę temu przez PrzemekW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeliJack Napisano 1 godzinę temu Autor Share Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, PrzemekW napisał: A co jeszcze ze Zvezdy wykor,ystałeś w HB (oprócz łopat WN i tylnych wrót)? Przemek Wziąłem wszystkie dokupione blachy do Zvezdy przerobiłem je i wykorzystalem je na HB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi