Grzes Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 (edytowane) Jakiś czas temu kupiłem go na allegro z myslą o zrobieniu w polskim malowanku, ale niestety po dogłębnym zbadaniu tematu okazało się, że takowe nie były używane na naszych lotniskach, ale że model ładniutki żal było z niego rezygnować. Tak więc powstało takie coś... (model Omega-K 1:72) Specjalne podziękowania dla Pawła Czarnockiego za pomoc i rady wszelakie Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 (edytowane) Bardzo fajny tanker! Nie oblepiony błotem, z widocznymi szczegółami, nawet ten lekki połysk wygląda bardzo naturalnie! Duże za wykonanie i ramy czasowe Na ostatnim zdjęciu widać takie miedziane coś pod ramą ciągnika. Czy to aby na pewno musi tak dawać po oczach? Właśnie się dopatrzyłem, bardzo fajnie wyszły światła, zwłaszcza tylne i obwódki przednich! Edytowane 6 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Moje gratulacje! Ładna maszyna, szkoda, że ciężko dostępna (model) obecnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pala127 Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Piękny KPA3!!!!!! Ktoś wie czy robia KPA3-a 255B w 1:35??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2009 Ktoś wie czy robia KPA3-a 255B w 1:35??? Nie wiem czy jest w 1:35, ale ja wkrótce ruszam z takim w 1:72. Ten będzie już na pewno w polskich barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Ładny model!Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Jeja w wojsku takim jeździłem i Starem 266 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Super model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Witam ,ale się narobiłeś przy tym modelu ,to taki hebel ,tym bardziej gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Zrobiłeś model KRAZ-258 TZ-22 a nie 255L, skąd jest ta nazwa?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2009 Dzięki Grzegorz za informacje. Nazwa w temacie zmieniona, choć na rynku model funkcjonuje w takim pudle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 No zdarza się i producentom... Sam rysunek na pudełku też zawiera kilka błędów ale to nie ma znaczenia dla nazwy ciągnika siodłowego... Naczepa to dystrybutor paliw TZ-22 podstawowy, następny to TZ-22M zmodernizowany, i wariant AAPT-4 ze środkami P-POŻ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi