makinen Napisano 9 Czerwca Napisano 9 Czerwca (edytowane) Cześć- zostałem posiadaczem takowego zestawu. Samolot + zestaw dedykowanych farb, rozpuszczalnik, pędzle, klej, pilniki, penseta, kuwetka&pipetka . Ponieważ kompletnie nie moja bajka, to może kogoś uszczęśliwi. Po cenach z Moje Hobby wychodzi 390 PLN. Oddam za 300+ koszty przesyłki. Wszystko nowe zapakowane. W grę wchodzi opcja wymiany na współczesne wojskowe pojazdy czterokołowe 1/35. Edytowane 30 Czerwca przez makinen
makinen Napisano 15 Czerwca Autor Napisano 15 Czerwca jakiś felerny ten model ? sam mam skleić? Jak sa chętni, to czekam na propozycję cenową. Przeciez nie postawie tego obok humvee GROM w gablocie
makinen Napisano 30 Czerwca Autor Napisano 30 Czerwca Jestem otwarty na propozycje cenowe. Za sam model, lub zestaw
_OldMan_ Napisano 30 Czerwca Napisano 30 Czerwca W dniu 15.06.2026 o 16:24, makinen napisał: jakiś felerny ten model ? Boening ? Nikt takiej firmy nie zna, to boi się kupić. 1
makinen Napisano 30 Czerwca Autor Napisano 30 Czerwca 59 minut temu, _OldMan_ napisał: Boening ? Nikt takiej firmy nie zna, to boi się kupić. poprawiłem (mówiłem, że się nie znam). Taraz pójdzie, jak z płatka
Rekomendowane odpowiedzi