makinen Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca (edytowane) Cześć- zostałem posiadaczem takowego zestawu. Samolot + zestaw dedykowanych farb, rozpuszczalnik, pędzle, klej, pilniki, penseta, kuwetka&pipetka . Ponieważ kompletnie nie moja bajka, to może kogoś uszczęśliwi. Po cenach z Moje Hobby wychodzi 390 PLN. Oddam za 300+ koszty przesyłki. Wszystko nowe zapakowane. W grę wchodzi opcja wymiany na współczesne wojskowe pojazdy czterokołowe 1/35. Edytowane 30 Czerwca przez makinen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Czerwca Autor Share Napisano 10 Czerwca up- 250 PLN+przesyłka i leeeeeciiiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Czerwca Autor Share Napisano 15 Czerwca jakiś felerny ten model ? sam mam skleić? Jak sa chętni, to czekam na propozycję cenową. Przeciez nie postawie tego obok humvee GROM w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 23 Czerwca Autor Share Napisano 23 Czerwca Ostatnia opcja - 220 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Czerwca Autor Share Napisano 30 Czerwca Jestem otwarty na propozycje cenowe. Za sam model, lub zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca W dniu 15.06.2026 o 16:24, makinen napisał: jakiś felerny ten model ? Boening ? Nikt takiej firmy nie zna, to boi się kupić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Czerwca Autor Share Napisano 30 Czerwca 59 minut temu, _OldMan_ napisał: Boening ? Nikt takiej firmy nie zna, to boi się kupić. poprawiłem (mówiłem, że się nie znam). Taraz pójdzie, jak z płatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi