bulik58 Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca (edytowane) Lipstein a tak na poważnie ,trafiłem przypadkiem na YT filmik o nowym produkcie z palety Tamiyi , po obejrzeniu zrezygnowałem z wydania 100 zł na te farby i kupiłem w Auchanie za 23 zł zamieszczoną powyżej folię , którą można znaleźć w apteczkach samochodowych .Z jednej strony jest srebrna folia a z drugiej ,, żółtawa ,, . Wystarczy rozdzielić te dwie warstwy i starczy na teleskopy do końca życia , ten pomysł sprzedał mi jeden z modelarzy na wystawie w Bytomiu , na jego modelu prezentowało się to super. Tamiya Mirror Paint: Ultimate CHROME or Big Disappointment? YouTube · MrTrumpeter 5 dni temu Edytowane 24 Czerwca przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca Nie wiedziałem, że folię NRC można rozdzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 3 Lipca Autor Share Napisano 3 Lipca Malunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca (edytowane) A tego Pan nie uczynił Edytowane 13 Lipca przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 14 Lipca Autor Share Napisano 14 Lipca (edytowane) Nie uczynił wielu rzeczy też nie uczyniłem bo miał być model relaksacyjnie bez dłubania i dorabiania każdej śrubki ten to Twój? Edytowane 14 Lipca przez SnajperTBG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Nie, nie mój. Nie ta kategoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca W dniu 13.07.2026 o 12:57, makinen napisał: A tego Pan nie uczynił W modelu kabiny więcej rzeczy brakuje , jak wspomina autor wątku - ,, W zestawie niestety brakuje części wnętrza. Kierowca jest dobrze wyposażony, ale operatorzy mają tylko trzy siedzenia i brak wyposażenia., . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 17 Lipca Autor Share Napisano 17 Lipca Tak wczoraj rzeźbiąc model to zauważyłem że tylko nie ma antyslipa na masce a mam kwity na to że na jednych są a na 2gich nie ma wiec nie ma co kruszyć kopii że ktoś zrobił sobie po swojemu Ja miałem wieczór pełen zabawy w brudzingi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 17 Lipca Autor Share Napisano 17 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca 18 minut temu, SnajperTBG napisał: Tak wczoraj rzeźbiąc model to zauważyłem że tylko nie ma antyslipa na masce a mam kwity na to że na jednych są a na 2gich nie ma wiec nie ma co kruszyć kopii że ktoś zrobił sobie po swojemu Ja miałem wieczór pełen zabawy w brudzingi Widać, że masz nosa do roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca o to mi chodziło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi