Thalgonis Napisano 16 Czerwca Napisano 16 Czerwca Czółko, teutońskie „ferrari” . Wg Tamki: Polska, lipiec 1941 Acha, żeby nie było: podstawka to tzw. gotowiec, wystarczyło tylko pomalować 2 Cytuj
M.A.V. Napisano 15 Lipca Napisano 15 Lipca 4 godziny temu, Thalgonis napisał: Urozmaiciłem trochę to „pole golfowe” sugeruję jeszcze pod murem "dosiać" kilka wyższych chwastów 1 Cytuj
jerzype Napisano 16 Lipca Napisano 16 Lipca (edytowane) Dokładnie trawa do poprawki jeśli idzie o zróżnicowanie wysokości, kolega też juz napisał ze pod murem warto dodać wyższe chwasty, tam trawa zawsze jest wyższa i jest więcej wilgoci więc warto dać washa brudnego i zielonkawego. Model ładny choć jak dla mnie zdecydowanie za czysty i kalka chyba nie wszedzie siadła jak powinna. Figurka: też się ucze je malować hehehe. Aha, bardzo mi się podoba ziemia. Co zastosowałeś? Edytowane 16 Lipca przez jerzype dodałem jeszcze jedno zdanie 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 16 Lipca Autor Napisano 16 Lipca 34 minuty temu, jerzype napisał: ....Aha, bardzo mi się podoba ziemia. Co zastosowałeś? To „gotowiec” z gipsu, więc mogłem zastosować tylko różne kombinacje podczas malowania ziemi - earth, buff, deck tan, troszkę brązowego washa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi