mjakm Napisano wczoraj o 13:58 Share Napisano wczoraj o 13:58 Maleństwo w skali 1:35. Przyjemny w składaniu, dobrze spasowany. Malowany AK (zestaw do radzieckich pojazdów ), brudzenie specyfikami od AK. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnak24 Napisano wczoraj o 14:29 Share Napisano wczoraj o 14:29 Fajny, czuć zmęczenie pracą. W oczy rzuca mi się stosunkowo za czysta burta za kołami w porównaniu do reszty pojazdu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano wczoraj o 19:07 Share Napisano wczoraj o 19:07 Fajny podoba się dorób działo czy przyczepę do składu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Fajny, podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Ładnie wyszedł! Dobra ręka! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu W dniu 17.06.2026 o 15:58, mjakm napisał: Maleństwo w skali 1:35. Przyjemny w składaniu, dobrze spasowany. Bardzo fajne to ,, maleństwo ,, ci wyszło . nie wiem czy to nowszy wypust gwiazdy czy starszy dlatego mam pytanie o jakość plastyku , czy coś zmieniło się na lepsze w tym temacie . W dniu 17.06.2026 o 16:29, mnak24 napisał: Fajny, czuć zmęczenie pracą. W oczy rzuca mi się stosunkowo za czysta burta za kołami w porównaniu do reszty pojazdu. Masz na myśli tą burtę czy .... ... tą ramę podwozia Ogólnie podoba mi się Twoja praca , widać iż włożyłeś trochę czasu w tego ,, malucha,, . Jeśli jest możliwość to domknij drzwi , bo widać szpary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi