Pan_Cerny Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Drodzy koledzy, poszukuję zdjęć/rysunków wnętrza Stuarta w wersji M3A3. Cała literatura którą mam dotyczy albo M3/M3A1 albo M5. Wersja M3A3 jest potraktowana po macoszemu. Podobnie ze wszelkimi walkaround'ami. Są zdjęcia zewnętrza, ale nie natrafiłem nigdzie na żadne zdjęcia środka pojazdu. Żadnych filmów, ani relacji z odbudowy. Nic zupełnie. Wnętrze powinno być zbliżone do M3A1, ale nie wiem jak bardzo. Interesuje mnie np. wygląd ściany oddzielającej przedział bojowy od silnika. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Na szybko kilka screnów z Manuala do Stuarta M3A3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu 29 minut temu, bigmodel napisał: Na szybko kilka screnów z Manuala do Stuarta M3A3. O! A tego to się nie spodziewałem. W M3/M3A1 ten radiator jest po stronie przedziału bojowego a tu jest za ścianą. Dzięki za wszystkie wklejone zdjęcia/obrazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Tak wygląda żywiczne wnętrze do M3A3.V w 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Jeszcze kilka detali wnętrza od M3A3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi