tofik Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Ktoś ostatnio żalił się, że na forum jest mało modeli samolotów to postanowiłem trochę podreperować statystyki Modelarstwem tak na poważnie zajmuje się od roku więc moje modele to nie są jakieś cuda ale mam nadzieje ze w przyszłości będzie lepiej. Fotek nie będzie za wiele bo dopiero zaczyna się bawić w fotografowanie wybrałem tylko te co najlepiej wyszły. Spitfire Mk .XVI ICM 1:48 A6M2 ZERO TYPE 21 Fujimi 1:48 MH-53E Sea Dragon Italeri 1:72 P-61B BIlek 1:72 UH-34 Sea Horse Italeri 1:72 Bell UH-1 Huey Hog Revell 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 noo jak na rok 'na poważnie' to muszę przyznać idzie ci bardzo ładnie robisz czyste staranne modele, widać że się przykładasz, bardzo mi się to podoba, masz dobre podstawy warsztatowe dobry fundament na dokładanie bajerów typu brudzingi, aerografienie itd. ale to oczywiście nie jest konieczne, rzecz gustu oby tak dalej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Bardzo fajne modele, lepsze od moich tak zwanych modeli Poznasz na forum parę nowych technik i Twoje nastepne modele będą jeszcze lepsze! pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Zwłaszcza Wdowa robi wrażenie... chyba też muszę popełnić jakiś czarny model ;) Spit troszkę razi czystością... może tak chociaż coś przy wydechach pomazać pastelką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Bardzo ładne śmigłowce! Na drugi raz rozdziel swój pokaz na kilka wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 Dzięki za miłe słowa. Takich pochlebnych opinii to się nie normalnie nie spodziewałem. Spit troszkę razi czystością... może tak chociaż coś przy wydechach pomazać pastelką? Raczej już nie będę przy nim dłubał niech zostanie taki jaki jest, jako pamiątka moich początków. Na drugi raz rozdziel swój pokaz na kilka wątków. Taki miałem zamiar na początku ale większość zdjęć nie wyszła, zwłaszcza zbliżeń. Więc nie chciałem tworzyć wątku w którym będą raptem dwa zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 super modele, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Super mam nadzieje ze ja bede tak potrafił a co do spita to on po prostu prost z fabryki no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Rok? Bardzo ładnie to robisz Pytanie, jaką farbą malowałeś Zero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 22 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2009 Zero pomalowany jest "Gunze Sangyo H061 IJN Gray". Mój pierwszy kontakt z akrylami. Jeśli wszystkie akryle są takie "miłe" w użyciu to ja nie wiem jak tym można malować. Jak na razie to w moim warsztacie rządzą olejne model master. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Może to zboczenie z "cywili" ale mnie podobają si takie czyściutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi