skala72 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 W TKS od RPM nie ma tej tulejki za strzelcem, w miejscu dwóch przednich są "guzki". W TK-3 nie ma nic. Dobrze gadasz, takie dwa wypryski są, a w tk-3 nie mi nic, sprawdziłem właśnie. Zdjęcia są w in-boxach i na stronce w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Zdjęcia są w in-boxach i na stronce w warsztacie. Ja sprawdziłem na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Zdjęcia są w in-boxach i na stronce w warsztacie. Ja sprawdziłem na półce Jesteś samolubny, inni mogą nie mieć takiej półki, która ukazuje miejsca na Tarcze Słupskiego np. w TKSie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Zdjęcia są w in-boxach i na stronce w warsztacie. Ja sprawdziłem na półce Jesteś samolubny, inni mogą nie mieć takiej półki, która ukazuje miejsca na Tarcze Słupskiego np. w TKSie Cóż, się gra się ma a na mojej półce powinna wisieć tabliczka z napisem "Do poprawki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Zdjęcia są w in-boxach i na stronce w warsztacie. Ja sprawdziłem na półce Jesteś samolubny, inni mogą nie mieć takiej półki, która ukazuje miejsca na Tarcze Słupskiego np. w TKSie Cóż, się gra się ma a na mojej półce powinna wisieć tabliczka z napisem "Do poprawki" albo, do skończenia !! Tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 "Do skończenia" jest napisane na kartonie pod stołem, kilkanaście sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo1 Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Zdjęcia przedwojennego pancernego sprzętu na manewrach z tarczami Słupskiego to rzadkość ale jednak są. Prawdopodobnie druga połowa 1938 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Dobre oko Panowie! Na moim filmie 00:38, na 7TP w tle tarcza się wysuwa! Prawdopodobnie żółta, czyli komenda "Za mną"!!! http://pl.youtube.com/watch?v=DKNPT2_mwNg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Nawet dwa czołgi "podnoszą" tarczę. Ten na drugim i trzecim planie A na sam koniec czołg robi niezlego powerslida, z niemałą pomocą bomby :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi