Messer Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 Witam, Dzisiaj miałem wenę na malowanie Dopracowałem malunki na bokach kabiny, pomalowałem glob oraz tył kabiny ( jak dojdzie ściana to będzie jeszcze pryśnięta lekko zielonym by stworzyć efekt łagodnego przejścia pomiędzy kolorem podstawowym a grafiką) Fotki nie najlepsze bo mi aparat na bieli tego dafa głupieje.... W realu grafiki wyglądają jeszcze lepiej ( jutro postaram się zrobić foty w świetle dziennym): Można jeździć dowoli... Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 No i elegancko Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 a zdradz mi jakiego pistoletu urzywasz znaczy jaka masz srednice iglicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Nie no kur... też chce tak umiec malować :( czekam na środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 kuba2507 używam 3 aero - 0.2, 0.25 i 0.3, przy czym same detale robię aero z dyszą 0.25 - bo to mój ulubiony aero czyli EW770 Dzięki za komentarze, truckman na środek sobie trochę poczekasz bo teraz na pierwszym miejscu jest volvo Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Tak nie może być ... Wychodzę bo nie chcę się dalej denerwować i patrzeć na takie extra malowanie ! Kawał dobrej roboty Szczena oczywiście opada Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 No ładni normalnie rozłożyłeś mnie na łopatki tymi malunkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Piękne... Po prostu super. Będą jakieś napisy? Przydałoby się coś w stylu "Blue lagoon..." czy coś w tym klimacie... Tzn oczywiscie to w ogole nie pasuje do tych malunków, ale taki przykłąd mi się rzucił na klawiaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba J. Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Przemek, może MILKA ?:P A tak na serio, naprawdę pełen szacunek, gratuluję talentu. Studiujesz na jakiejś ASP czy to "tylko" talent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Kuba J. To tylko "talent" ale tak na serio to nie mam talentu - są na tym forum ludzie którzy potrafili by namalować coś takiego z zamkniętymi oczami.... Praetorian napisów raczej nie będzie, bo nie pasują do koncepcji, może jakiś prosty, ale jeszcze nie wiem,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 może jakiś prosty Właśnie o tym mówię... Choćby nazwa firmy i telefon, bo inaczej będzie zbyt goło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi