SławekK Napisano Piątek o 16:55 Share Napisano Piątek o 16:55 Cisza na forum, to wrzucam kolejny model - już ostatni z 2024 roku. Tym razem zestaw Diamond T 968 Cargo Truck w wersji z M2 Machine Gun od IBG Models, a do tego M45 Quadomount od Armory Models Grup. Scena z Ardenów, czyli śnieg, błoto itp. To już mój trzeci Diamond, po wywrotce i pojemniku na asfalt. Uzupełniony o blaszki z zestawu i od Parta. Do tego sporo sprzętu na pace, kierowca w kabinie i trzy figurki od White Stork Miniatures, drzewko zakupione, ale reszta wystroju już moja. Miało być brudno i pochmurno - więc mam nadzieje, że udało się mi oddać ten klimat. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano wczoraj o 06:39 Share Napisano wczoraj o 06:39 Sławku bardzo fajne te Twoje modele, i wykonanie i scenki... cZekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano wczoraj o 07:34 Share Napisano wczoraj o 07:34 Super scenka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano wczoraj o 20:07 Share Napisano wczoraj o 20:07 Świetna scenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Fajna scenka wykonanie spoko ale mi do całości kompozycji brakuje kierowcy w kabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Dzięki za pozytywne opinię! Kierowca jest, jedzie sam, ale jest. Na pierwszym zdjęciu widać jego cień :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi