Artur Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 .Chciałem Wam zaprezentować Mój model Pumy z firmy Italiery. Waloryzowany blaszkami Aber,do tego zestaw kanistrów Verlindena i metalowa lufa, jakiej firmy nie pamiętam. Model malowałem Humbrolami,tleniony rozpuszczalnikiem. Dodana mgiełka z aerografu. Na górnym pancerzu wieżyczki wierciłem imitację śrub. Widziałem takie na archiwalnych fotach http://img488.imageshack.us/my.php?image=dsc2398sc1.jpg http://img488.imageshack.us/my.php?image=dsc2399cg1.jpg http://img488.imageshack.us/my.php?image=dsc24003mb3.jpg Nie jest to jakieś arcydzieło ,ale pomyślałem że Moge go pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 Ładny modelik, super wykonanie tylko 4 ale ->Opony są za nowe i powinny byś troce zurzyte i widać wypraske po środku ->Za czyste opony i błotniki ->Rejestracyjne numery za brudne -> Troche roślinek lub jakaś siatka (ja bym dodał ty nie musisz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edax Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 tylko 4 ale I jeszcze piąte bardzo istotne, szkoda że to nie twój model ArturzeSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 19 Września 2006 Autor Share Napisano 19 Września 2006 Masz rację . Na tych kołach widać ślady łączeń . Szkoda że nie kupiłem jest taki zestaw kół z Verlindena ale teraz już po ptakach.Chyba nie bedę przerabiał. Mam co innego w planach. AFRYKA mnie pochłania teraz. Szukam kolorów bo piasek z Egiptu już mam ,kumpel Mi przywiózł. Musiałem Mu sporo ziemniaczków postawić za to. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 Wracając do Pumy to ak powinny wyglądać kółka I co do cholery ludzie do ciebie mają??? I jak mówie 4 ale to CZTERY Zrozumiano !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edax Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 I co do cholery ludzie do ciebie mają??? I Kolega Artur (bądź ArturSS, AS, 88mm, NEO66) ośmieszył się na PWMie pokazując modele, twierdził że są jego autorstwa, charakteryzuje go brak informacji o modelu który rzekomo budował. Niestety moja pamięć nie pozwala na zacytowanie niektórych jego wypowiedzi, może ktoś tutaj przypomni ? ArturSS ośmieszył się również pisząc maile do jednego z użytkowników PWM w których prosił by się z niego nie śmiać bo ma bardzo poważną depresje i tylko pogłębiamy jego stan, później zagroził temu użytkownikowi jak tutaj Patisonowi. Tak więc Artur zamieszcza ładne modele, szkoda tylko że nie przyznaje się pubilcznie do tego że je kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 19 Września 2006 Autor Share Napisano 19 Września 2006 Kolego. To co Ty tu wypisujesz to sa jakieś głupoty z innego forum. . A masz pewność żę masz rację (dasz Sobie łapę uciąć za to że masz rację ,w przenośni to piszę bo moze znów coś zle zrozumiesz) . Traktujmy sie poważnie ,przestań wypisywać o Mnie jakieś bzdury . Ludzie sami maja rozum i Oni oceniają Moje modele i postępowanie tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 19 Września 2006 Autor Share Napisano 19 Września 2006 Ale jakie to ma znaczenie że jestem autorem . Biżuterię wykonuję na całą Polskę i nikt sie Mnie nie pyta kto jest autorem. Tylko patrzy jak to WYGLĄDA i czy ładna .To jest RZEMIOSŁO a nie jakaś artystyczna robota . Na tym punkcie autorstwa fioła to maja niedoszli albo kiepscy artyśći , bo prawdziwi artyśći to chetnie rozdają swoje prace i sa bardzo nieśmiali ,i nie chcą sie przyznaś że to Oni zrobili. Ja jestem rzemieśnikiem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 .......................................... W tym miejscu znajdował się post, którego treść została usunięta. Pan Patison otrzymujesz publiczne ostrzeżenie za atak personalny na Innego uczestnika forum. poz.Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 a pan AS powiene dostać bana za to że pokazuje cudze modele jako swoje pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 a pan AS powiene dostać bana za to że pokazuje cudze modele jako swoje Możesz to udowodnić, czy też tylko Ci się tak wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 a pan AS powiene dostać bana za to że pokazuje cudze modele jako swoje Możesz to udowodnić, czy też tylko Ci się tak wydaje? To juz było przerabiane na PWM, duzo osob moze potwierdzic co tam było wyczyniane , sam byłem tego świadkiem ale nie wtracałem sie w dyskusje. A teraz niejaki Artur vs As próbuje zaśmiecic to forum. Zrobcie coś z tym zanim bedzie za pózno Pozdro Łukasz s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 witam To moze zrobimy inaczej- tak jak udowodnili mu wine na PWMie- niech pokaże tą pume czy tiga z pudełkiem od zapałek na sobie. I będzie git, przeprosze go i prznam sie do błędu pozdr EDIT:ku chwale i pamieci: http://www.old.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=25538&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Ale jazda !!! Fajnie jest . Masz Gulusie jeszcze jakieś wątpliwości ??? http://www.old.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=24264&postdays=0&postorder=asc&highlight=pancer&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 witam No ale nie... oni tam ASa źle zrozumieli w tym temacie o panzer IV.... On kupiuł panzer H z academy, i przerobił go na dragona!! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Ale jazda !!! Fajnie jest . Masz Gulusie Cool jeszcze jakieś wątpliwości ??? http://www.old.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=24264&postdays=0&postorder=asc&highlight=pancer&start=0 Przejrzałem też wątki inne, Grześku, i te inne sprawiają, że mam wątpliwości, ale mogę się mylić (ale nie muszę, niestety, albo stety). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 22 Września 2006 Autor Share Napisano 22 Września 2006 Brawo DZIGAWA Ty jeden wiedziałeś że ten PANCIV jest z AKADEMY. Tam Masz na fotce Pumę ale myślę ze to Cię nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edax Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 On kupiuł panzer H z academy To jest revell 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 witam No tak... ale artur wytłumacz mi jeszcze jak robiłeś zimm 500 godzin?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Takie zdjęcie to jedynie dowód na posiadanie modelu, a nie na jego autorstwo. Nawet z pudełkiem zapałek... Zresztą wszystko było już napisane w pewnym miejscu. Z mojej strony EOT. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 23 Września 2006 Autor Share Napisano 23 Września 2006 Ciągle czekasz i czekasz,drapiesz pazurem (Jak napisał Kamil,)że coś pomylę , zreszta to już wszystko było przerobione . Myślisz, że nie wiem jak długo schnie szpachlówka albo multipl do figurek. Pokaz jakieś Swoje nowe modele ja też taki wystawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 23 Września 2006 Share Napisano 23 Września 2006 Ja np. zimm na moim tigu robiłm gdzieś w granicach 2-3 godzin... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 23 Września 2006 Autor Share Napisano 23 Września 2006 Ale po co sie tak spieszyłeś? Nie lepiej mieć trochę więcej frajdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edax Napisano 28 Września 2006 Share Napisano 28 Września 2006 . metalowa lufa, jakiej firmy nie pamiętam. Na PWMie inaczej pisałeś: Lufę sam wytoczyłem (mam taką małą tokareczkę ) Link do tematu: http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=21729&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 28 Września 2006 Autor Share Napisano 28 Września 2006 Jak byś Miał kolego kilkaset modeli to też byś zapomniał. . A tokareczkę Mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi