Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Szukam i nie mogę znaleźć postaci którą mógłbym posadzić za sterami mojego pojazdu w skali 1/10 jest to ciągnik z kabiną. Zależy aby ludzik miał zginane stawy,na allegro nie ma nic sensownego bo albo są za duże albo za małe. Liczę że postać powinna mięć ok 16-18 cm.  Może widział ktoś coś?

Napisano

SH robi takie w 1:10, męski to Body-Kun (jest jeszcze żeński). Jeśli chodzi o artykułowane figurki w tej skali to znam tylko takie (albo jakieś z japońskich kreskówek ale to chyba nie o to chodzi). 

51EWpRssPTL._SL1013_.jpg

Napisano
W dniu 10.09.2026 o 09:31, kret69 napisał:

SH robi takie w 1:10, męski to Body-Kun (jest jeszcze żeński). Jeśli chodzi o artykułowane figurki w tej skali to znam tylko takie (albo jakieś z japońskich kreskówek ale to chyba nie o to chodzi). 

51EWpRssPTL._SL1013_.jpg

O to to tylko skąd wziać ubranie dla niego hmmm

Napisano
8 godzin temu, panmopsik napisał:

obecnie tego typu androidów się nie ubiera (fot.internet)  images?q=tbn:ANd9GcQ7F7qw6KGUhqEEq6yG5aYLqcg4cp8UtcEYR6a3p1B0lQ&s=10

Na na kiego grzyba mi te androidy? Mnie potrzeba figurke porządnego polskiego rolnika w berecie i tureckim swetrze :)

Napisano
21 godzin temu, Hobbysta napisał:

Na na kiego grzyba mi te androidy? Mnie potrzeba figurke porządnego polskiego rolnika w berecie i tureckim swetrze :)

Zrób androida w berecie i tureckim swetrze. Będzie jak z obrazów Simona Stålenhaga (chociaż on to bardziej mechy)Mechy i szwedzkie klimaty Simona Stålenhaga

Napisano
W dniu 14.09.2026 o 20:41, panmopsik napisał:

Może  UK  wyszukiwanie na stronce coś poradzi ?  https://jagerhobby.com/products/tg25d-tamiya-1-14-truck-driver-crew-figure?srsltid=AfmBOop9cgwB09ZhbTlcElF4uk5Pa6mGDyfZgK43H2D1rxwQNUWEKs-0                                                                                                  

Byłyby idealne gdyby miały ruchome kończyny. Ale może i tak się skuszę na zakup,przydadzą się.

Napisano
3 godziny temu, kret69 napisał:

Zrób androida w berecie i tureckim swetrze. Będzie jak z obrazów Simona Stålenhaga (chociaż on to bardziej mechy)Mechy i szwedzkie klimaty Simona Stålenhaga

Żarty,żartami ale nie mogę zdzierżyć tych klimatów. Przeraża mnie dokąd świat zmierza względem technologii,globalizacji itp. 

Napisano (edytowane)
15 godzin temu, Hobbysta napisał:

Przeraża mnie dokąd świat zmierza względem technologii,globalizacji itp. 

bądź optymistą, nie jest tak źle 

Edytowane przez panmopsik
  • Like 1