Robi Napisano Wtorek o 19:01 Napisano Wtorek o 19:01 (edytowane) Witam szanownych modelarzy, po 10 miesiącach pracy, jechaniu z tematem przez kilka godzin dziennie, wielu przerwach, kilku błędach i niezapomnianej zabawy, mam zaszczyt przedstawić Shermana M4A3... A zresztą jest w tytule... Podstawkę zacząłem robić pod koniec maja tego roku, i przyznam szczerze że nie spodziewałem się po mnie aż takiego efektu. Roślinność, drzewo oraz teren były robione własnoręcznie. Dziękuję wszystkim za zdjęcia i rady, a teraz do konkretów: Zapraszam do komentowania PS. Być może zobaczymy się w Szczecinie w październiku Edytowane Wtorek o 19:15 przez Robi 2 Cytuj
Robi Napisano Środa o 05:08 Autor Napisano Środa o 05:08 7 godzin temu, MarGraj napisał: Ten temat już był przerabiany w warsztacie, każdy kto obserwował budowę o tym wie. Cytuj
marioba Napisano Czwartek o 20:15 Napisano Czwartek o 20:15 (edytowane) Oglądam zawieszenie i na początku pytam po co to robisz. Później się zapytam jak to zrobiłeś? Poza tym? Chyba nie wiem co napisać... Generalnie jest OK. Klej dalej... Bo człowiek nie wie jakie siły drzemią w naturze! Edytowane Czwartek o 20:15 przez marioba 1 Cytuj
Robi Napisano wczoraj o 12:59 Autor Napisano wczoraj o 12:59 16 godzin temu, marioba napisał: Oglądam zawieszenie i na początku pytam po co to robisz. Później się zapytam jak to zrobiłeś? Poza tym? Chyba nie wiem co napisać... Generalnie jest OK. Klej dalej... Bo człowiek nie wie jakie siły drzemią w naturze! Dobra, to po kolei. 1. Brak umiejętności czytania instrukcji oraz zero doświadczenia w dopasowywaniu takich elementów 2. Nie mam zielonego kurde pojęcia... Dzięki za komentarz! Raczej większość modelarzy oraz nawet moja pani z polskiego nie wiedzieliby co napisać... Cytuj
kzugaj Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 8 godzin temu, Robi napisał: Dobra, to po kolei. 1. Brak umiejętności czytania instrukcji oraz zero doświadczenia w dopasowywaniu takich elementów 2. Nie mam zielonego kurde pojęcia... Dzięki za komentarz! Raczej większość modelarzy oraz nawet moja pani z polskiego nie wiedzieliby co napisać... Ad do1 jeszcze raz się powtórzę abyś kleił wolniej i zwracał uwagę na poprawność i jakość. 2 Cytuj
Robi Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu 7 godzin temu, kzugaj napisał: Ad do1 jeszcze raz się powtórzę abyś kleił wolniej i zwracał uwagę na poprawność i jakość. Tu masz absolutną rację, muszę się wziąć za siebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi