Xmen Napisano Czwartek o 15:44 Napisano Czwartek o 15:44 Model zrobiony przez mojego syna.Drugi i pewnie ostatni.Moje wsparcie polegało na udostępnieniu bazy materiałowej i narzędziowej. 11 Cytuj
Adamo722 Napisano Czwartek o 16:23 Napisano Czwartek o 16:23 Fajny chłopak przykładał się podoba się 1 Cytuj
Wujciobryan Napisano Piątek o 04:47 Napisano Piątek o 04:47 Nie moja skala i nie moja epoka póki co, więc ocenie bez wdawania się w szczegóły.Wizualnie model bardzo ładnie wygląda a to według mnie jest najważniejsze w oglądaniu prac innychSyn się przyłożył i wyszedł mu ładny model 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano Sobota o 18:10 Napisano Sobota o 18:10 5 z + nad pracą młodego pokolenia.. Trzeba kontynuować rodzinne tradycje. Fajnie wyszło. 1 Cytuj
Xmen Napisano Sobota o 18:24 Autor Napisano Sobota o 18:24 Panowie dziękuję w imieniu młodego.To dziecko ma 20 lat i od poniedziałku zaczyna studia więc pewnie to ostatni model. 1 Cytuj
Robi Napisano Poniedziałek o 14:21 Napisano Poniedziałek o 14:21 W dniu 26.09.2026 o 20:24, Xmen napisał: Panowie dziękuję w imieniu młodego.To dziecko ma 20 lat i od poniedziałku zaczyna studia więc pewnie to ostatni model. To go tam od nas pozdrów Model świetny 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi