koksik750 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Ostateczny projekt konkursowy: Subaru Impreza WRX STI. In Box: Wszystkie materiały jakich użyje do wykonania tego modelu zostaną zaprezentowane, gdy tylko je skompletuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Ale zapasy! Będziesz się wzorował na jakimś prawdziwym aucie czy tak po prostu sobie zrobisz z głowy? Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Sam samochód mi się podoba. Zobaczymy jak wyjdzie model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Nie zdecydowany jesteś, ale będę obserwował Uważam, że robienie bodykitu od podstaw było ciekawsze. Zobaczymy co pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 Trochę szczegółów dotyczących projektu: - Kolor Crystal Grey z palety Subaru - szary metalic wpadający w srebrny: - 19" Felgi Blitz TechnoSpeed Z4, Kolor Gun Metal + polerowany rant i środek felgi, czyli jak na zdjęciu - Karbonowe elementy: Pakiet Charge Speed Dokładka przedniego zderzaka Dokładki na progi: Dokładki tylnego zderzaka: - Karbonowa maska + zapinki: - Karbonowy dyfuzor pod tylnym zderzakiem - Możliwe karbonowe elementy skrzydła - Tłumik A'pex N1 - Obniżone zawieszenie - Przyciemnione szyby To tak wstępnie, co wyjdzie w trakcie...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Łoooooł . Zapowiada się obiecująco Tylko żeby czasu i chęci starczyło Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Ten zestaw obok elementów fototrawionych(znaczki) były w zestawie czy dokupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Te samoprzylepne naklejki były w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Dwa wolne od pracy dni poświęcone były tylko i wyłącznie temu subaru. Oto efekt wielogodzinnej dłubaniny: Maska otrzymała dwa boczne wloty powietrza: Przedni zderzak dokładkę: Standard: Z dokładką: Tylny zderzak również: Standard: Z dokładką: Progi: Standard: Z dokładką: Teraz zostało pogłębić linie podziału, wyszlifować i wykończyć karoserię i podkład.. cdn......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 No no.... Precyzyjna i solidna robota.... Szykuje się hit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirGenerale Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 O kurde! wygląda po prostu super tylko wydaje mi się że w masce te poprzeczki wlotów powinieneś lekko pod kątem dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Nieźle Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Poprzeczki we wlotach mają ścięte brzegi. Z resztą zdjęciami się tylko wspierałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Będzie nizała bryka!Z czego dorabiałeś tylną nakładkę zderzaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Czym profilowałeś te nakładki jesli można wiedziec ??? Ciewawie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Jak wspierasz się zdjęciami to chyba te poprzeczki powinny być trzy a nie dwie?A bynajmniej według mnie z trzema efekt byłby lepszy.Mniejsze dziury by były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Tylna dokładka zderzaka jest zrobiona z dwuskładnikowej szpachli Tamiyi - Epoxy Quick Type. Co do profilowania styrenu używałem świeczki i obcążków. Podobno da się to robić za pomocą gorącej i zimnej wody. Z ogniem trzeba ostrożnie bo szybko można zniekształcić styren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Fakt z goniem trzeba ostrożnie.Ja musiałem podoginać tylny zderzak w EVO,bo nie wiem dlaczego był bardzo rozchylony i za nic nie chciał pasować do kasty.Zapalniczka mi dożo pomogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Jak wspierasz się zdjęciami to chyba te poprzeczki powinny być trzy a nie dwie?A bynajmniej według mnie z trzema efekt byłby lepszy.Mniejsze dziury by były. A gdzie na fotkach widzisz 3 poprzeczki? Bo ja widzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Pomyliłem się ta trzecia chyba bardziej schodzi w dół i jest szersza stąd się pomyliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 19 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2009 Mały update: Wszystkie elementy zapodkładowane: Teraz kolor i bezbarwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Nareszcie nauczył się robić zdjęcia ... Czekam na kolor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2009 Nocne wojaże zakończyły się tak: Moje pierwsze "karbowanie" maski: Teraz cała karoseria moczy się w cleanluxie i zaczynamy zabawę jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Teraz cała karoseria moczy się w cleanluxie i zaczynamy zabawę jeszcze raz... Oby tym razem wyszło P.S. Fajny ten karbon Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 No przykra sprawa, ale jak to mówią człowiek uczy się na błędach więc następnym razem na pewno będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi