wolvi Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 Krótko: snajper Wermachtu odpoczywa przed atakiem rusków w 1944 roku Figurka Italeriego, akcesoria Tamiyii, podstawka - nakretka po słoiku Nescafe , trawa - posypka, piach - piach. 2 minusy - słabe moro na spodniach i słabo wykonany karabin ( wymienie go bo w szpargałach mam tuziny mauserów). Twarz wykonana z podkładu olejnegi i makijaż wykonany z kred + woda ( podobnie robie rdze ) Oczy duże na poczatku ( 3x większe niż na końcu) podobne do 2 figurki z dioramnki 'Trzy świnki'. Więcej zdjęć później. P.S. Jak są jakies pyłki to robota pająków i kurzu z którymi walcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid R. Napisano 25 Lipca 2007 Share Napisano 25 Lipca 2007 Czesc moim zdaniem jest fajny ponieważ jestem początkującym. Ale myśle że innym też sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 25 Lipca 2007 Share Napisano 25 Lipca 2007 Mi też się podoba Szkoda tylko, że się nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanLog Napisano 25 Lipca 2007 Share Napisano 25 Lipca 2007 Rzeczywiście jest fajny . Szkoda tylko, żę w tej ręce nic nie ma, ale to szczególik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam "Cradle" Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Popraw bilans bieli i swiatlo, bo trudno tam cos zobaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 bilans bieliBalans bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam "Cradle" Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 bilans bieliBalans bieli. szczegół, wazne, ze chodzi o to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Mnie się też podoba. Mógłbyś opisać tą technikę używania kredy do twarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Fajny...Mnie się podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 mały OT... ciekawe czy wolvi ma jeszcze tą figurkę, od września zeszłego roku mógł przegrać walkę z pająkami i kurzem ciekawe zjawisko socjologiczne... Dawid R. odgrzał prawie roczny temat i nagle komentarze sypią się jak z rękawa pozostaje mieć nadzieję, że wolvi jeszcze coś napisze w tym temacie, nie śledzę pancerki 100% ale chyba jeszcze nie dawno "go widziałem" żeby nie być tak całkiem poza tematem... całość ma klimacik choć podstawkę z chęcią bym wymienił na taką bez karbowania na obwodzie, głębiej wcisnął kamyk przed figurką i może troszkę bardziej ponacinał paluszki figurce, twarz wygląda na ładnie pomalowaną z całkiem sympatyczną bródką Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi