Honcio-Trak Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Witam pokaze wam w tym watku moj nowy model, ktorym jest Man Przerobki kture udalo mi sie dokonac to: -Okablowanie ramy. -Skrocone pisty tylne -Super Single -Odciete wszelkie spoilery. -Odciety maly zbiornik na kture miejsce przyjdzie duzy. -Fotele wraz z luzkiem zostaly obite zamszem. -Odciete zostalo tez kolo zapasawe na ktore przyjdzie maly zbiornik. Teraz przyszedl czas na fotki: Kabina: Wnetrze: Rama: Felgi: Zbiornik: Calosc: Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eKrystian Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Ciekawie, ale na ramie jest nie domalowanie, fotele mi się nie podobają powstała taka "buła", zbiornik wydaje mi się, że będzie zbyt kwadratowy. Życzę powodzenia przy dalszej budowie. Pozdr. Krystian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honcio-Trak Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Wiem zbiornik bedzie do poprawy i przyjdzie na niego szpachla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abu Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Ładne :P Powodzonka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eKrystian Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 A tak w ogóle to czego dałeś model w galerii skoro jest nie skończony i zapewne będziesz dawał jakieś aktualizacji ? Nie ma sensu zakładać takich tematów w galerii. Pozdr. Krystian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honcio-Trak Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Model jest juz prawie gotowy tylko wystarczy poskladac go do kupy . Modelu nie oplacalo sie juz dawac do relacji poniesz za niedlugo go skoncze. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 No mogło by być ... Fotele jak dla mnie nie pasują ... Wyglądają jak by były ulepione z gliny Rama nawet fajnie zrobiona,jednak widać niedomalowane miejsca . Tak więc czekam na finał Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnym Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Troche ci sie zbiorniki na powietrze nie domalowały a ogolnie to moze byc. jezeli chodzi o fotele to koledzy juz wszystko napisali co chcialem powiedziec... zmien je i bedzie oki...powodzonka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raben Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Popraw fotele tak jak napisali koledzy wyżej i będzie dobrze. Mam pytanko rama jest różowa czy czerwona tylko to wina słabej fotki?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honcio-Trak Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Rama jest koloru czerwonego tylko na fotkach wydaje sie rozowy. Co do foteli na zywo wygladaja bardzo ladnie dlatego nie bede ich zmienial. A co do niedomalowan to postaram sie w najbizszym czasie kupic czerwona farbe i poprawic gdzie niegdzie niedomalowania. Sory za pisownie ale alt mi sie zepsul. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Poza wnętrzem i zbiornikiem wszystko prezentuję się przyjemnie. Czekam na dalse fotki z prac. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Mogłeś pomalować uszczelki na czarno, przy szybach. Ogólnie model jest czysto sklejony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honcio-Trak Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 (edited) Dzieki za komenty uszczelki moze jeszcze pomaluje. Pozdro Edited January 18, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechanik Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Wszystko ok tylką pisz popracuj nad pisownią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honcio-Trak Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 juz poprawilem. Ps: Alt mi nie dziala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honcio-Trak Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 Witam Wszystkie rzeczy są już domalowane, wszystko powoli sklejam do kupy. Jutro jak dobrze pujdzie to zrobie foty przy dziennym świetle. pozdro EDIT: Małą przymiarka z wywrotką: Tak dla wiadoości to Mój ojciec Pan Iraz odsprzedał mi tą naczepkę. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel fan Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Fajnie tylko troche rzuca się ta opona od naczepy w singlu na przodzie i tan chrom na tylnej feluni mi nie leży, ale może dlatego, że wogóle nie przepadam za chromem na modelach Ale ogólnie mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honcio-Trak Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 Witam dzieki za mile słowa felgi maja być chromowane a co do oponek to pasują wsam raz . Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechanik Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Troche te fotki .Nic nie widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honcio-Trak Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 Co do fotek to przy fleszu foty słabo wychodzą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eKrystian Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 To nie lepiej poczekać i w dzień zrobić zdjęcie i pokazać ? Pozdr. Krystian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truckman Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Całkiem całkiem. Ciekawy zestaw. Można więcej zdjęć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miqs Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Co do fotek to przy fleszu foty słabo wychodzą Jakbyś się przyłożył to by dobrze wyszły. Dowody: Flesz z makro Flesz bez makro Makro bez flesza Bez makro i flesza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł216 Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 miqs ty robisz Daf-a ??? Fotki słabe ale Man może byc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miqs Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Paweł216, no tak jakoś wyszło, ale nie róbmy koledze OT, bo nie ma o czym gadać to wszystko tak wygląda od 2 miesięcy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts