Honcio-Trak Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Witam pokaze wam w tym watku moj nowy model, ktorym jest Man Przerobki kture udalo mi sie dokonac to: -Okablowanie ramy. -Skrocone pisty tylne -Super Single -Odciete wszelkie spoilery. -Odciety maly zbiornik na kture miejsce przyjdzie duzy. -Fotele wraz z luzkiem zostaly obite zamszem. -Odciete zostalo tez kolo zapasawe na ktore przyjdzie maly zbiornik. Teraz przyszedl czas na fotki: Kabina: Wnetrze: Rama: Felgi: Zbiornik: Calosc: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Ciekawie, ale na ramie jest nie domalowanie, fotele mi się nie podobają powstała taka "buła", zbiornik wydaje mi się, że będzie zbyt kwadratowy. Życzę powodzenia przy dalszej budowie. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honcio-Trak Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 Wiem zbiornik bedzie do poprawy i przyjdzie na niego szpachla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Ładne :P Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 A tak w ogóle to czego dałeś model w galerii skoro jest nie skończony i zapewne będziesz dawał jakieś aktualizacji ? Nie ma sensu zakładać takich tematów w galerii. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honcio-Trak Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 Model jest juz prawie gotowy tylko wystarczy poskladac go do kupy . Modelu nie oplacalo sie juz dawac do relacji poniesz za niedlugo go skoncze. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 No mogło by być ... Fotele jak dla mnie nie pasują ... Wyglądają jak by były ulepione z gliny Rama nawet fajnie zrobiona,jednak widać niedomalowane miejsca . Tak więc czekam na finał Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Troche ci sie zbiorniki na powietrze nie domalowały a ogolnie to moze byc. jezeli chodzi o fotele to koledzy juz wszystko napisali co chcialem powiedziec... zmien je i bedzie oki...powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Popraw fotele tak jak napisali koledzy wyżej i będzie dobrze. Mam pytanko rama jest różowa czy czerwona tylko to wina słabej fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honcio-Trak Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 Rama jest koloru czerwonego tylko na fotkach wydaje sie rozowy. Co do foteli na zywo wygladaja bardzo ladnie dlatego nie bede ich zmienial. A co do niedomalowan to postaram sie w najbizszym czasie kupic czerwona farbe i poprawic gdzie niegdzie niedomalowania. Sory za pisownie ale alt mi sie zepsul. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Poza wnętrzem i zbiornikiem wszystko prezentuję się przyjemnie. Czekam na dalse fotki z prac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Mogłeś pomalować uszczelki na czarno, przy szybach. Ogólnie model jest czysto sklejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honcio-Trak Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2009 (edytowane) Dzieki za komenty uszczelki moze jeszcze pomaluje. Pozdro Edytowane 18 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Wszystko ok tylką pisz popracuj nad pisownią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honcio-Trak Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2009 juz poprawilem. Ps: Alt mi nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honcio-Trak Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2009 Witam Wszystkie rzeczy są już domalowane, wszystko powoli sklejam do kupy. Jutro jak dobrze pujdzie to zrobie foty przy dziennym świetle. pozdro EDIT: Małą przymiarka z wywrotką: Tak dla wiadoości to Mój ojciec Pan Iraz odsprzedał mi tą naczepkę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Fajnie tylko troche rzuca się ta opona od naczepy w singlu na przodzie i tan chrom na tylnej feluni mi nie leży, ale może dlatego, że wogóle nie przepadam za chromem na modelach Ale ogólnie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honcio-Trak Napisano 21 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2009 Witam dzieki za mile słowa felgi maja być chromowane a co do oponek to pasują wsam raz . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Troche te fotki .Nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honcio-Trak Napisano 21 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2009 Co do fotek to przy fleszu foty słabo wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 To nie lepiej poczekać i w dzień zrobić zdjęcie i pokazać ? Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Całkiem całkiem. Ciekawy zestaw. Można więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Co do fotek to przy fleszu foty słabo wychodzą Jakbyś się przyłożył to by dobrze wyszły. Dowody: Flesz z makro Flesz bez makro Makro bez flesza Bez makro i flesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 miqs ty robisz Daf-a ??? Fotki słabe ale Man może byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Paweł216, no tak jakoś wyszło, ale nie róbmy koledze OT, bo nie ma o czym gadać to wszystko tak wygląda od 2 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi