Drak Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 będąc dziś w Jadarze skusiłem się na ten samolocik ciekawe są przezroczyste stateczniki ale jak to będzie przekonam się w wątku warsztatowym, myślę że za jakiś miesiąc. P.S. mam nadzieję że nie zabuliłem za niego zbyt dużo 155 minus 5% zniżki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz75 Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Mysle ze Maruder jest warty tej ceny, czekam na relacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Hmmm... a dlaczego w zasadzie wykonano je z przezroczyściaka, a nie z takiego samego tworzywa, jak resztę? Ta zniżka to z powodu uroczystego otwarcia, tak ? I jak było- szampan, kawior, te sprawy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drak Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 zniżka tak i kto przyjdzie dziś dostanie też 5% zniżki na następny raz^^ ale niestety bez takich luksusów :P bo wstępnej analizie chyba są przezroczyste dlatego że górna część statecznika zawierają się 2 małe szybki dla tylnego strzelca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage3 Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 155zł to dałeś się.... na allegro te modele chodziły po 125zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.aleksandrowicz Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Dolicz 10-15zł za przesyłkę więc przepłaciłeś jakieś 20zł. A masz przynajmniej te 5% zniżki , z czasem się wyrówna. A model całkiem całkiem. Ciekawe jak Ci wyjdzie z tymi statecznikami. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faza69 Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Sliczności.Szkoda że Hase i Revell przestały się lubić była by szansa na przepak i parę dyszek w kieszeni.(patrz B-25) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts