Drak Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 będąc dziś w Jadarze skusiłem się na ten samolocik ciekawe są przezroczyste stateczniki ale jak to będzie przekonam się w wątku warsztatowym, myślę że za jakiś miesiąc. P.S. mam nadzieję że nie zabuliłem za niego zbyt dużo 155 minus 5% zniżki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Mysle ze Maruder jest warty tej ceny, czekam na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Hmmm... a dlaczego w zasadzie wykonano je z przezroczyściaka, a nie z takiego samego tworzywa, jak resztę? Ta zniżka to z powodu uroczystego otwarcia, tak ? I jak było- szampan, kawior, te sprawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2009 zniżka tak i kto przyjdzie dziś dostanie też 5% zniżki na następny raz^^ ale niestety bez takich luksusów :P bo wstępnej analizie chyba są przezroczyste dlatego że górna część statecznika zawierają się 2 małe szybki dla tylnego strzelca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 155zł to dałeś się.... na allegro te modele chodziły po 125zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Dolicz 10-15zł za przesyłkę więc przepłaciłeś jakieś 20zł. A masz przynajmniej te 5% zniżki , z czasem się wyrówna. A model całkiem całkiem. Ciekawe jak Ci wyjdzie z tymi statecznikami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faza69 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Sliczności.Szkoda że Hase i Revell przestały się lubić była by szansa na przepak i parę dyszek w kieszeni.(patrz B-25) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi