Bartini Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 SCANIA świetnie się prezentuje.Dobra robota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Model jak widać na b.wysokim poziomie wykonania. Wszystko fajnie i w ciekawych ujęciach model pokazałeś. Czekam na fotki już w pełni ukończonego modelu, choć na tym etapie już on robi duże wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Co to dużo pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Jak na moje oko wykonanie super Czysto bez żadnych "szpar". Fajny model i fotki też fajnie zrobione. Podoba mi się kolorystyka W sprawy merytoryczne nie wtrącam się bo ciężarówki to nie moja działka. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 model super ale to bylo pol roku temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Ludzie dajcie spokój... był już ten temat przerabiany na forum... Każdy ma prawo skomentować prace innych, nawet jeśli ta skończyła sie jakiś czas temu Vybor89 jest " świeżym " użytkownikiem i widać dopiero teraz przejrzał tą galerię. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2009 To miło że model mimo upływu czasu dalej się podoba Ale kiedyś muszę go w końcu skończyć ... I może zrobię te czarno-białe felgi Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 model super ale to bylo pol roku temu... No i co z tego? Przecież kolega Vybor89 dołączył niespełna 2 miesiące temu do naszego grona, więc zapewne teraz przekopuje się przez setki tematów... To nie jest temat odkopany po kilku latach, więc troszkę więcej tolerancji. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi