truckman Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Te światła są z papieru?? Mam nadzieję że je zmienisz bo te to ... jak już chcesz to zrób te światła z polisyrenu. Tu masz przykład zderzaka z solówki: Oraz jak już chcesz coś na wzór zderzaka z naczepy. Te światła są z papieru?? Mam nadzieję że je zmienisz bo te to ... To taka aluzja!! ale przyznaję się nie dawałem na maksa zdjęcia BO WŁASNIE CZYTAŁEM nie tylko oglądałem. Byłem święcie przekonany że te światła są z papieru zrobione w ramach projektu, a nie fotomontarz. Edytowane 31 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Truckman a może by tak coś czytać, a nie oglądać tylko ? Nie chce byś złośliwy czy coś, ale przecież raben napisał, że to tylko projekt w programie Paint ! Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Truckman a może by tak coś czytać, a nie oglądać tylko ? Nie chce byś złośliwy czy coś, ale przecież raben napisał, że to tylko projekt w programie Paint ! Pozdr. Krystian voseba to samo... od razu by go postawili przy ścianie i rozstrzelali jak by mogli... Czytajcie uważnie, a jak coś nie zrozumiale kolega napisze, to w ogóle nic nie piszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 Dokładnie światła nie są z papieru tylko są narysowane w programie paint, a na zderzaku będą te prawdziwe klosze od italeri Na potwierdzenie tego co mówię zamieszczam zdjęcie zderzaka i świateł które na nim będą (nie są jeszcze pomalowane). Oraz jak się zakończył wypad do sklepu z narzędziami, a najlepsze że za te nożyki zapłaciłem 6 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Truckman a może by tak coś czytać, a nie oglądać tylko ? Nie chce byś złośliwy czy coś, ale przecież raben napisał, że to tylko projekt w programie Paint ! Pozdr. Krystian voseba to samo... od razu by go postawili przy ścianie i rozstrzelali jak by mogli... Czytajcie uważnie, a jak coś nie zrozumiale kolega napisze, to w ogóle nic nie piszcie... Wyluzuj trochę. Patrzę na zdjęcie i widzę światła z papieru położone na zderzaku, więc się grzecznie pytam czy założy to do modelu. A Ty wyjeżdżasz ze swoją teorią, jakiś przewrażliwiony jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Patrzę na zdjęcie i widzę światła z papieru położone na zderzaku Natomiast post wcześniej... Dokładnie światła nie są z papieru tylko są narysowane w programie paint, a na zderzaku będą te prawdziwe klosze od italeri Rolling Eyes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 raben Ja ostatnio te nożyki kupowałem w "carrefoure" i zapłaciłem 3 zł :P jednak według mnie one są nic warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Miqs wytłumacz mi skąd się wziął cień od lampy błyskowej przy lewej lampie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Miqs wytłumacz mi skąd się wziął cień od lampy błyskowej przy lewej lampie? Zalecam wyregulowanie monitora... Kolega raben pokazał zdjęcie zderzaka z leżącymi obok lampami i już drugi raz napisał, że to tylko rysunek w paincie, a ty uparcie twierdzisz, że lampy na jego zderzaku są wycięte z papieru i że właśnie taki zderzak chce założyć do swojego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Tobie natomiast, drogi Moderatorze zalecam wizytę u okulisty. Mógłbyś przytoczyć mi fragment, w którym twierdzę, że chce założyć taki zderzak w modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Panowiem nie zaśmiecajcie koledze tematu jakimiś nieporozumieniami Po prostu światła są z tworzywa i tyle i nie ma co dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 voseba czy Ty zawsze musisz się kłócić o takie "pierdoły"?. Szukasz dziury w całym... Kolega napisał że to tylko projekt w paincie i tyle... Ten "Twój cień" mógł powstać od tego, że Raben położył docelowe (plastikowe) klosze lamp na zderzaku, zrobił zdjęcie i potem zmodyfikował w paincie (żeby ukazać kolorystykę lamp ) . Ot co... . Czekam na dalsze postępy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 Dokładnie, zdjęcie robiłem wczoraj wieczorem i na zderzak nałożone były te lampy prawdziwe ale że prawie ich nie było widać to w paincie je pokolorowałem, i z tego taki problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Raben, co post to inna wersja. Macie racje Panowie, szkoda czasu na takie dyskusje. Proszę Admina o posprzątanie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 Oj voseba ale jesteś czepliwy, po co mam pisać że na oryginalnej focie były te światła jak ich nie widać bo zamalowałem, a poza tym co Ci do tego jak ja się pytałem czy w tym zderzaku czegoś brakuje a nie czy Ci się podoba jego wykonanie P.S Zrobiłeś dym, zaśmieciłeś temat a odpowiedzi nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Sam tego dymu nie zrobiłem. Opinii nie usłyszysz, bo będzie kolejny dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Zderzak ok chociaż taki się wydaje "grubaśny" może górne rogi zeszlifuj na trójkąt i kanty od przodu trochę papierem wodnym przeleć by się lekko zaokrągliły. Wygądają tak jak by można się na nich uciąć. Może jak chcesz tak potężny zderzak można by zrobić coś w takim kształcie z tylną blachą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Obrysówki będą?? :P Możesz dodać też te zielone kółka z L albo S xD nie wiem jak to sie fachowo nazywa i co oznacza ale nie byłoby przynajmniej tak pusto na tym zderzaku :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 L albo S Albo jakoś nalepkę państwa . Np: PL - zależy z jakiego kraju będzie Daf A tak poza tym wszystko ok Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 O ile mi wiadomo to literki S L U są naklejane na przód gdyż muszą być widoczne z przodu? (nie dam głowy uciąć ale tak mi się wydaje) W ramach ścisłości są to oznaczenia spełnień norm ekologicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Jeśli to prawda to przepraszam Tak po prostu zaproponowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 6 Lutego 2009 Autor Share Napisano 6 Lutego 2009 Siemka A mówi się, że to kobiety są zmienne. Mówiłem, że jednak nie będę robił ss ale tak coś mi się dzisiaj odwidziało i postanowiłem je wykonać. Proszę o podpowiedź czy są one wykonane prawidłowo?? Oto foty (opony będą poszerzane): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 No raczej git Mogłeś jeszcze pod ''ringiem'' na czarno pomalować śruby Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Felunek wygląda klawo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Klawo jak ch.lera xD Ale troszkę to nie są ss-y bo powinieneś jeszcze ten rant który przyklejasz od zewnątrz zeszlifować od strony przyklejanej tak aby znikła ta górka w środku. Jeżeli nie wierzysz przyglądnij się odlewą firmy "pazio models". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi